Міжнародний форум з інтернаціоналізації InterUni-2021 — Університет «КРОК»

Новини та події

Міжнародний форум з інтернаціоналізації InterUni-2021

26 травня 2021 Новини та події

24-26 травня 2021 року Лотарєв А.Г., начальник управління міжнародного співробітництва, Дробина А.О., керівник проєктів та програм, та Євченко М.С., менеджер з адміністративної діяльності, виступили спікерами на Міжнародному форумі з інтернаціоналізації, організатором якого є Університет WSB (Дамброва Гурніча, Польща).

Лотарєв А.Г. виступив з презентацією щодо методів та інструментів з набору іноземних громадян, а також презентував проєкт InterADIS (Адаптація та інтеграція іноземних студентів), співкоординатором якого є Університет «КРОК». Дробина А.О. та Євченко М.С. провели воркшоп щодо методів роботи з іноземними студентами, презентувавши досвід Університету «КРОК». Захід зібрав учасників з Польщі, Франції, Великої Британії, Грузії, Іспанії, Чехії, України, Нідерландів, Румунії тощо. Форум з питань інтернаціоналізації InterUni – це унікальна подія. З 2017 року він щорічно збирає іноземних та вітчизняних експертів, які спільно вирішують найважливіші проблеми інтернаціоналізації у вищій освіті.

Захід спрямований на розширення знань, обмін досвідом у галузі підтримки іноземних студентів та формування міжкультурних компетентностей; управління діяльністю міжнародних офісів ЗВО; подолання проблем адаптації іноземних студентів. Цього року основною темою форуму було питання підвищення позитивного досвіду іноземних студентів.

Дякуємо Університету WSB за можливість поділитися українським досвідом з міжнародними партнерами!

Оновлено: Середа, 26 травня 2021 18:12
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Міжнародний форум з інтернаціоналізації InterUni-2021