Студенти спеціальності «Туризм» знайомляться із круїзним бізнесом — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти спеціальності «Туризм» знайомляться із круїзним бізнесом

19 травня 2021 Новини та події

Чи відродиться круїзний туризм після пандемії? Як зміняться правила круїзних подорожей з урахуванням COVID-19? Які регіони і на яких умовах відкриваються для українських круїзних туристів? Тільки актуальна інформація про стан ринку круїзного туризму від директорки туроператора «Експрес-вояж» Лариси Слободян для студентів спеціальності «Туризм».

11 травня 2021 року, в рамках програми «Школа професійного зростання для майбутніх фахівців туристичної сфери» та практичної підготовки, відбулась онлайн зустріч студентів спеціальності «Туризм» 1-3 курсів із директоркою туроператора «Експрес-вояж» пані Ларисою Слободян.

ТОВ «Експрес-вояж» є офіційним представником одного з найбільших круїзних холдингів світу Royal Caribbean Cruises Ltd, Генеральним представником Royal Caribbean International в Україні. Ринок круїзного туризму – одна з тем, яку вивчають студенти спеціальності «Туризм», та один з можливих видів їх майбутньої професійної діяльності.

Актуальна інформація, яскрава презентація нового круїзного сезону, нові порти, доступні для українського туриста, нові лайнери, особисті враження від супроводження туристичних груп під час круїзів – все це від справжнього професіонала своєї справи.

Зустріч такого рівня - завжди подія для студентів та викладачів спеціальності «Туризм», адже є можливість проникнутись духом круїзних подорожей, уявити грандіозні лайнери - «плавучі міста», дослідити нові маршрути та порти, подихати «морем натхнення» та «океаном вражень». Такі зустрічі є своєрідною терапією в наш час.

Кафедра туризму висловлює глибоку вдячність шановним Ларисі Іванівні Слободян та Олені Іванівні Міхо – доценту кафедри туризму за організацію та проведення цієї зустрічі!!!

Оновлено: Четвер, 20 травня 2021 16:56
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти спеціальності «Туризм» знайомляться із круїзним бізнесом