УМС взяло участь у Міжнародному тижні — Університет «КРОК»

Новини та події

УМС взяло участь у Міжнародному тижні

24 травня 2021 Новини та події

17-20 травня 2021 року Дробина А.О., керівник проєктів та програм, та Євченко М.С., менеджер з адміністративної діяльності управління міжнародного співробітництва, взяли участь в онлайн Міжнародному тижні, організаторами якого виступили: Університет західної Богемії (Чехія) та Східнобаварський технічний університет Амберг-Вайден (Німеччина).

Участь у заході взяли представники 18 університетів з України, Польщі, Бельгії, Латвії, Фінляндії, Іспанії, Північної Македонії та Домініканської Республіки. Учасники мали змогу презентувати свої ЗВО під час онлайн сесії у перший день Міжнародного тижня. Захід охопив такі важливі питання як інтернаціоналізація вищої освіти, інтернаціоналізація в умовах Covid-19, діджиталізація вищої освіти.

Слід зазначити, що найкращі практики буде імплементовано не лише у діяльність управління міжнародного співробітництва, а також і у діяльність Центру розвитку кар’єри, оскільки Східнобаварський технічний університет Амберг-Вайден поділився своїм досвідом роботи з компаніями щодо працевлаштування здобувачів та забезпеченням місцями практик.

Дякуємо нашим партнерам за можливість долучитися до заходу!

Оновлено: Середа, 26 травня 2021 11:43
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » УМС взяло участь у Міжнародному тижні