Онлайн-зустріч у рамках запланованого моніторингу проєкту CLIMAN — Університет «КРОК»

Новини та події

Онлайн-зустріч у рамках запланованого моніторингу проєкту CLIMAN

25 травня 2021 Новини та події

20 травня 2021 року в Поліському державному університеті, м.Пінськ (Білорусь) було проведено онлайн-зустріч у рамках запланованого моніторингу проєкту CLIMAN «Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання зміні клімату» від Національного Еразмус + офісу Республіки Білорусь.

Андрій Лотарєв, начальник управління міжнародного співробітництва, та Галина Богаченко, керівник проєктів та програм взяли участь у заході.

Метою візиту було ознайомлення з реалізованими проєктними активностями, обговорення питань адміністративного, фінансового менеджменту та подальшого розвитку проєкту КЛІМАН. Проєктні команди білоруських ЗВО – Полеського державного університету та Гродненського державного університету імені Янки Купали презентували результати роботи, проєктні групи українських ЗВО долучились до обговорення – Університет «КРОК» як співкоординатор та власник робочого пакету по дисемінації та стійкості, Харківський національний автомобільно-дорожній університет як власник робочого пакету по розробці програми з кліматичного менеджменту.

Проєкт «Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання зміні клімату» має на меті допомогти університетам Грузії, Республіки Білорусь і України стати центрами розвитку досліджень кліматичного менеджменту для прискорення інтеграції в світовий кліматичний ринок і реалізації світових вимог по кліматорегулюванню шляхом впровадження кращих європейських практик у сфері запобігання зміни клімату, адаптації та мінімізації наслідків. Проєкт співфінансується Програмою Еразмус+ Європейського Союзу.

Оновлено: Вівторок, 25 травня 2021 11:18
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Онлайн-зустріч у рамках запланованого моніторингу проєкту CLIMAN