Круглий стіл з Управлінням туризму та промоцій КМДА — Університет «КРОК»

Новини та події

Круглий стіл з Управлінням туризму та промоцій КМДА

31 травня 2021 Новини та події

Кафедра туризму, студенти спеціальності «Туризм» з 1 по 4 курс стали учасниками Круглого столу «Туристичний потенціал Києва» за участю Управління туризму та промоцій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), який відбувся 14 травня 2021 року.

Спікером виступила Растворова Марія Олександрівна – головний спеціаліст відділу промоцій Управління туризму та промоцій Київської міської ради (КМДА), к.геогр.н., доцент кафедри туризму, яка виступила з презентацією «Пріоритетні напрями розвитку туризму в місті Києві та діяльність органів муніципальної влади».

Модератор зустрічі Мелько Людмила Федорівна – завідувачка кафедри туризму, відкрила захід та підкреслила важливість співпраці кафедри туризму з органами виконавчої влади, які опікуються туризмом.

На заході були розкриті питання пов’язані з туристичною інфраструктурою Києва, пріоритетними видами туризму (діловий, гастрономічний, медичний, культурно-пізнавальний (екскурсійний) відповідно до Міської цільової програми розвитку туризму в місті Києві на 2019-2021 роки, діджиталізацією в сфері туризму тощо.

Окремим блоком обговорювались питання пов’язані з основними напрямками діяльності Управління та промоцій, з реалізацією туристичних проєктів, серед яких:

  • розробка та презентація нових туристичних путівників по місту Києву, українською та англійською мовами (подієвий, гастрономічний, медичний та історичний);
  • виготовлення промоційної та сувенірної продукції;
  • розробка та промоція туристичних маршрутів 9Я («Я-гурман», «Я – прагматик», «Я – романтик» та ін.);
  • розвиток екскурсійної справи;
  • конкурс на кращого гіда міста Києва в номінаціях 9Я;
  • проєкт «Free Walking Tours»;
  • проєкт «Академія гостинності» та ін.;
  • діяльність щодо підвищення рівня інклюзії в міському просторі Києва: встановлення та організація урочистого відкриття 3D-моделі Софії Київської на Софійській площі для осіб з інвалідністю – порушеннями зору (за позабюджетні кошти), розробка та затвердження екскурсійного маршруту та ін.

Окремо піднімалось питання щодо діяльності та встановлення нових туристично-інформаційних центрів. Обговорювалась можливість для студентів попрацювати влітку на волонтерських засадах з метою накопичення досвіду для подальшої трудової діяльності.

Після основної доповіді відбувся обмін думками. Найбільш активними студентами були Таран Вірсавія, Матко Юлія, Плисенко Павло, Мельниченко Крістіна та ін. Як завжди, цікаві питання ставила Уварова Ганна Шевкетівна – к.пед.н., доцентка кафедри туризму.

Надзвичайно важливо майбутнім фахівцям сфери туризму бути обізнаними з діяльністю органів, які на державному рівні реалізують політику щодо розвитку туризму в столиці нашої держави.

Зустріч відбувалась в прямому ефірі і студенти спостерігали, як не вщухає робота Управління, що не дивлячись на величезне навантаження, зустріч зі студентами все ж таки стала можливою.

Університет «КРОК», кафедра туризму висловлюють щиру вдячність керівництву та працівникам Управління туризму та промоцій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) за надзвичайно професійно організований захід!

Висловлюємо глибоку вдячність Растворовій Марії Олександрівні за величезний професіоналізм, змістовність, за популяризацію туризму серед студентської молоді та глибоку мотивованість!

Дякуємо усім організаторам та учасникам заходу!!!

Сподіваємось на подальшу співпрацю!!!

Оновлено: Понеділок, 31 травня 2021 15:01
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Круглий стіл з Управлінням туризму та промоцій КМДА