Стартував тиждень «Школи лідерів» — Університет «КРОК»

Новини та події

Стартував тиждень «Школи лідерів»

31 травня 2021 Новини та події

19 травня 2021 року стартував тиждень «Школи лідерів» – це чудовий проєкт, орієнтований на студентів Коледжу з метою розвитку лідерських якостей та скілів.

Перша зустріч
19 травня в читальній залі бібліотеки Університету «КРОК» відбувся тренінг на тему «Молодіжний активізм як ключовий тренд самореалізації майбутнього», що проводив в.о. директора Національного Голосіївського парку, експерт з охорони довкілля, громадський діяч, співзасновник Громадської організації «Друге життя», фасилітатор національної екоосвіти Андрій Хрутьба.

Друга зустріч
20 травня майбутні лідери відвідали онлайн-тренінг для молоді «Автостопом по кар'єрі у медіа сфері» спікерами якого стали представники/ці провідних медіа України: Українське радіо, Громадське радіо, ЛІГА.net, Свідомі, Еспресо, 1+1 media.

Третя зустріч
21 травня – «Ти для громади. Громада – для тебе». Студенти коледжу фарбували лавки для майбутнього простору проведення майстер-класів та тренінгів.

Четверта зустріч
24 травня – майстер-клас з проєктного менеджменту, де студенти презентували власні проєкти, а спікер зустрічі, адміністратор простору Кар'єр Хаб Громадської організації Центр Розвиток Корпоративно Соціальної Відповідальності, Савельєв Євгеній координував та надавав цінні рекомендації щодо їх реалізації в майбутньому.

П'ята зустріч
25 травня відбувся тренінг – «Ведення переговорів як базова навичка лідера», спікерами якого стали: Леся Гурінова – заступник директора Фахового коледжу Університету «КРОК», випускниця за освітньою програмою «Медіація та вирішення конфліктів» (2021) та Олена Фокіна, медіатор в організаціях, 10+досвід роботи в корпоративному страхуванні життя та розвитку бізнесу. Тренінг відбувся в Національному музеї архітектури та побуту Пирогів. Після тренінгу команди були розділені на 2 групи. Кожна мала надзвичайно цікаву екскурсію – знаряддя праці наших предків та вишивка регіонів України.

Шоста зустріч
26 травня лідери готували відеоматеріалів «Я на школі лідерства», а 27 травня відбувся заключний етап, на якому була присутня екс-голова Студентської ради Коледжу 2011-2013 років Голубєва Вікторія. Вона дала поради та цінні рекомендації тим, хто балотуватиметься до СРК.

Переможцями Школи лідера стала команда Огієнко Марії, Маринич Аліси та Гричика Георгія. Саме вони найкраще показали командну роботу і були нагороджені футболками з логотипом Університету «КРОК». А всі учасники, які пройшли нелегкі випробування (презентація власного проєкту, фарбування палєтів, написання есе, створення та презентація відеоролика) отримали сертифікат на похід в боулінг!

Дякуємо спікерам проєкту, а майбутнім лідерам – перемоги на виборах до Студентської ради Коледжу!!!

 

Пропонуємо переглянути фотозвіт

..Закриття "Школи лідерів" // 27.05.2021

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Понеділок, 31 травня 2021 16:13
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Стартував тиждень «Школи лідерів»