Студенти кафедри туризму стали учасниками вебінару від готелю Reikartz Hotel Group — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти кафедри туризму стали учасниками вебінару від готелю Reikartz Hotel Group

12 травня 2021 Новини та події

30 квітня 2021 року студенти 1 курсу спеціальності «Туризм» під час навчально-ознайомчої практики в режимі online долучилися до прямого ефіру на тему: «Планування кар’єри: які навички потрібні у сфері HORECA сьогодні (на прикладі готелю Reikartz Hotel Group)».

Спікером вебінару виступила Ірина Магалецька – керівник відділу навчання Reikartz Hotel Group, яка познайомила студентів із мережею компанії, з її географією, основними концептуальними підходами, історією створення.

У креативній і насиченій програмі прямого ефіру були обговорені питання щодо можливостей та перспективи планування кар’єри, загроз та труднощів, щодо формування необхідних навичок та компетентностей за темою зустрічі, можливістю започаткування побудови кар’єри у період студентського життя тощо.

Студенти активно брали участь у обговоренні та залишили позитивні відгуки.

«Це був неймовірний майстер-клас. Я дізналася про основні обов'язки менеджера та керівника, про базову інформацію щодо готельно-ресторанного бізнесу. Спікерка розповідала дуже влучно та зрозуміло)» (Нагайнікова Катерина).

«Мені дуже сподобалась розповідь спікера, відразу видно кваліфіковану людину, яка розповідала з таким захопленням та завзяттям, що було приємно та цікаво слухати. Ми могли задавати питання, та відповідати на інші. Могли висловити свою точку зору…» (Абросіна Анастасія).

«Хочу подякувати за таку можливість бути присутньою на майстер-класі від готелю Рейкарц «Планування кар'єри». Дуже цікаво було розібрати елементарні питання… Роблячи аналіз, чудово можна зрозуміти що саме моя спеціальність – це круто!☺️» (Орел Яна). «Зустріч була дуже інформативною, цікавою і вражаючою. Було видно, що пані Ірина дуже старалася нам розповісти багато чого про сферу готельно-ресторанного бізнеса, і в неї все вдалося. З нетерпінням чекаю наступної зустрічі, і хочу дізнатися ще більше про цю справу. Загалом я дуже вражений і задоволений , було дуже захоплююче)))» (Івасюк Олександр).

Кафедра туризму щиро вдячна Ірині Анатоліївні Магалецький за високий професіоналізм і педагогічний талант!

Щиро дякуємо за організацію зустрічі – Карлову Олександру Федоровичу – директору Центру розвитку кар’єри!!!

 

 

Оновлено: Середа, 12 травня 2021 22:20
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти кафедри туризму стали учасниками вебінару від готелю Reikartz Hotel Group