Перше відкриття туристичної виставки після локдауну — Університет «КРОК»

Новини та події

Перше відкриття туристичної виставки після локдауну

24 травня 2021 Новини та події

Дочекались! Вперше за часів пандемії з 11 по 13 травня 2021 року у Києві відбулась 26-та Міжнародна туристична виставка UITT: «Україна – подорожі та туризм», на яку так довго очікували!!!

На виставці відбулися численні зустрічі та переговори; презентації нових напрямків, готелів та нових цікавих пропозицій; конференції, семінари, панельні дискусії, презентації від: Національної туристичної організації України, Coral Travel, готелю Аквапарк Затока, Чорнобиль Ексклюзив Турс, ShanLand та ін.

Представлені численні пропозиції щодо подорожей та екскурсій по всім регіонам України, що надзвичайно сприятиме розвитку внутрішнього туризму. Представлені також напрямки подорожей до Туреччини, ОАЕ, Єгипту, Тунісу, Кіпру, Греції, Болгарії, Чорногорії, Польщі, Іспанії, Домініканської Республіки та інших країн світу.

На сьогодні першочерговим завданням є відновлення туризму в Україні та світі, тому відбулись круглі столи на найвищому рівні:

  • Круглий стіл з посольствами, національними туристськими організаціями, міністерствами і відомствами, що відповідають за туристичний сектор в зарубіжних країнах з метою обговорення перспектив відновлення і збільшення туристичних потоків з України в інші країни в 2021 році, відкриття кордонів і відновлення авіаперевезень, безпеку подорожей та інші актуальні питання українського і світового туристичного ринку.
  • Круглий стіл «Державна програма стимулювання розвитку внутрішнього туризму» від Комітет з туризму та гостинності Торгово-промислової палати України.

Змістовною була панельна дискусія «ТОКУДИДАЛІ» – зустріч тревел-блогерів і відомих українських мандрівників з туристичними агентствами. Обговорювались нюанси подорожі під час пандемії: бронювання авіаквитків, готелів, оренда транспорту, збір пакетів документів для подорожі, особливо подорожей в деяких країнах тощо.

Викладачі та студенти кафедри туризму теж не оминули відвідування заходу, в основному в індивідуальному порядку.

Мелько Людмила Федорівна – завідувачка кафедри туризму, разом зі студентами 4 курсу спеціальності «Туризм» Жилою Єлизаветою та Коненко Олександрою, стали учасниками презентації від компанії ShanLand « ГРУЗІЯ – поцілунок Бога», де була представлена нова програма турів по Грузії та Сванетії. Із величезним захопленням організатори презентували Сванетію, представили різноманітні тури, а на останок прозвучала народна пісня під акомпанемент традиційного музичного інструменту.

Слід зазначити, що відвідування туристичних виставок, є обов’язковим заходом для студентів спеціальності «Туризм». Кафедра туризму, разом із студентами, не оминула жодної туристичної виставки такого рівня, починаючи з 2014 року, коли відкрилась спеціальність «Туризм» в Університеті «КРОК».

Туристичні виставки – це справжня площадка для розвитку професійних компетентностей майбутніх фахівців. Тому сподіваємось, що такі заходи знову стануть постійними та сприятимуть відновленню та розвитку туризму!

Офіційна ділова програма виставки.

Оновлено: Понеділок, 24 травня 2021 13:02
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Перше відкриття туристичної виставки після локдауну