Фільтрувати матеріали за датою: грудня 2015 — Університет «КРОК»

Минулі події

29 грудня 2015 Новини та події

28 грудня 2015 року студентські ради Університету «КРОК» зібрались в актовій залі для того, щоб відсвяткувати Новий рік.

Активісти розповідали про свої перемоги та звершення протягом 2015 року та планували новий робочий рік. Голова Студентської ради Університету Ігор Степанченко разом із департаментом зі студентських питань підготували учасникам заходу розважальну програму та солодкі презенти до чаю.

Студентські ради «КРОКу» вітають усіх співробітників Університету з Новим роком та Різдвом Христовим і бажають здоров’я, щастя, любові та злагоди. 

Святкування Нового року активістами студентського самоврядування

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

29 грудня 2015 Архів оголошень

29 грудня 2015 року о 12:00 в Університеті економіки та права «КРОК» розпочнеться прилюдний захист докторської дисертації за спеціальністю 21.04.01. – економічна безпека держави Собкевич Оксани Володимирівни на тему «Забезпечення економічної безпеки держави у процесі реалізації інноваційної політики у промисловості України»

29 грудня 2015 Новини та події

Наприкінці кожного року в «КРОЦі» лунають дитячі голоси та дзвінкий сміх, сяють посмішки та спалахи камер, грає гучна святкова музика. По коридорах і аудиторіях Університету ходять казкові герої та звірята… Діти немов потрапляють до казки. Хоча ні! Не немов, а дійсно потрапляють! Адже традиційно напередодні Нового року співробітники, студенти та випускники «КРОКу» готують найграндіознішу подію для найменших «КРОКівців» – новорічну казку.

Цього року на сцені розважали діточок герої всім відомої казки «Пітер Пен», у якій розповідається про маленького літаючого хлопчика, який не хотів дорослішати, та про злодіїв-піратів, які намагалися зірвати святкування Нового року. Проте, як і в усіх казках, добро завжди перемагає! Добрий чарівник Дід Мороз врятував маленьких героїв та, звісно ж, після казки роздав діточкам солодкі подаруночки. Аби отримати свій смаколик, малеча танцювала, співала та розповідала віршики.   

Для більш дорослих діточок в аудиторіях було організовано різноманітні студії, де «КРОКівські» студенти, перевдягнені у звірят, вчили виготовлювати листівки та прикраси, робили художні розписи хною та фарбами, патріотичні листівки та плакати, розмальовки та орігамі. А найдоросліші  діти відвідали майстер-клас і тепер навіть знають, як складати кубіка Рубіка.

Після такого щільного графіка з’являється неабиякий апетит. Щоб гості могли поласувати солоденьким, на третьому поверсі працювало новорічне кафе «Пітер Пен».

Вже кілька років поспіль створювати чудову атмосферу Нового року нашому Університету допомагає народний художній колектив – джаз-бенд «Крок» Центру дитячої та юнацької творчості Солом’янського району м. Києва, який підтримує особливий, піднесений настрій.

Такий теплий та емоційний день залишиться не тільки в серцях глядачів та гостей «КРОКландії». На згадку у них залишаться яскраві фотографії від друга та партнера нашого Університету – фотографа Євгенія Зінченка. 

Висловлюємо слова щирої вдячності всім, хто був причетний до того, щоб дитяче свято відбулось. Ми щасливі, що в «КРОЦі» традиції живуть і передаються із покоління в покоління.

Адміністрація: Лаптєв Сергій Михайлович, Наконечна Наталія  Василівна, Титаренко Наталія Вікторівна, Чабала Катерина Григорівна, Дудко Сергій Віталійович, Білозор Інна Миколаївна, Карапетян  Олександр Робертович, Чепіга Анастасія Петрівна, Ковальчук Наталія Олександрівна, Кудряшов Олександр Юрійович.

Режисер – Дубенський Роман Ігорович.

Акторський склад: Кучма Максим, Мігаль Денис, Потьомка Ігор, Карпенко Альона, Шупило Анна, Тела Джонатан, Андрієнко Леся, Векуа Отарі, Степанченко Ігор, Донцов Вадим, Анабтаві Наум, Пефтієв Микола, Назаренко В’ячеслав, Корсунівський Дмитро, Коцур Марина, Мацикевич Олександр.

Театр танцю «КРОК»: Кулініч Каріна, Чміль Альона, Кисіль Анна, Онопрієнко Жанна, Паламарчук Марина, Рассол Аліна.

Аніматори: Деректоренко Анна, Романов Михайло, Магдік Анастасія, Коцюба Анастасія, Вовчок Вікторія, Лір Єлизавета, Андрієті Олександр, Архипенко Костянтин.

Дід Мороз та Снігуронька: Романов Михайло, Гусакова Марина.

Майстер-класи: Лавренюк Лілія, Полозюк Роман, Зирянов Слава, Поботін Роман, Луцюк Христина, Заярна Ніна, Бабат Альона, Чарупа Лариса, Белугін Олександр, Піж’янов Cергій, Клименко Анастасія, Рибка Кирило.

Новорічне кафе: Мельник Ірина, Мазур Даша, Костиря Поліна.

Допомога: Книш Віктор, Рачинський Дмитро, Горкушин Олександр, Табачек Павло, Саєнко Вадим, Дерябкін Андрій, Щека Олександра, Омельченко Юлія, Герасьов Дмитро, Піщєв Євгеній.

Пошив костюмів: Пілюченко Даша, Карпенко Альона.

Зал: Мельник Ірина, Войтенко Анастасія, Луцюк Христина.

Новорічна казка "Пітер Пен та КРОКландія"

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

 

 
29 грудня 2015 Новини та події

22 грудня 2015 року в Україні відзначається день працівників дипломатії. Для Університету економіки та права «КРОК» це подвійна подія, адже саме у цей день своє 65-річчя святкував проректор Університету Дмитро Іванович Ткач, доктор політичних наук, професор, Надзвичайний і Повноважний Посол України. Діяльність пана Дмитра на дипломатичній ниві широковідома в Україні та поза її межами.

Ми знаємо Дмитра Івановича не лише як державного діяча, політика та дипломата. Майже весь вільний час він приділяє мистецтву. Багатий духовний світ митця знаходить своє емоційно забарвлене відображення в керамічних роботах. Тому не дивно, що з нагоди святкування свого ювілею Дмитро Іванович організував виставку власних робіт, які розташувалися в золотій залі Українського фонду культури.

Щоб відзначити таку важливу дату, на відкриття виставки завітали люди з найближчого оточення Дмитра Івановича:

Чебикін А.В., президент Національної академії мистецтв, ректор Київської національної академії образотворчого мистецтва та архітектури, Бокотей А.А., академік НАМУ, Мельник А.І., академік НАМУ, Яковлев М.І., перший заступник президента НАМУ, Ерно Кешкень, Надзвичайний і Повноважний Посол Угорщини в Україні, Тарасюк Б.І., народний депутат України, Міністр закордонних справ України (1998–2000, 2005–2007 рр.), Огризко В.С., Міністр закордонних справ України (2007–2009 рр.), Олійник Б.І., голова Українського фонду культури, Цибух В.І., Надзвичайний і Повноважний Посол України, Лаптєв С.М., ректор Університету «КРОК», Міщенко В.С., перший проректор Університету «КРОК», Гіжевський В.К., декан юридичного факультету Університету «КРОК», Кахута Н.Д., декан факультету економіки та підприємництва Університету «КРОК», Кармадонова Г.К., український дипломат, Холявко М.П., академік, доктор технічних наук, професор. На деякий час велична золота зала перетворилась на затишну кімнату, де зібрались близькі люди з надзвичайно приємного і водночас урочистого приводу – привітати іменинника теплими словами та подарунками.

«КРОКівська» родина приєднується до привітань і щиро бажає Дмитру Івановичу та його родині міцного здоров’я, успіхів, миру, злагоди і, звісно ж, творчої наснаги для створення нових шедеврів української культури.

Відкриття виставки Дмитра Ткача

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

27 грудня 2015 Архів оголошень

Мабуть, найбільш довгоочікуваною подією зими в Університеті можна вважати саме новорічну казку, яка перетворилася на справжню традицію «КРОКу». 27 грудня запрошуємо Вас, шановні «КРОКівці», та Ваших діточок подивитися постановку, яку студенти, працівники і випускники нашого Університету кожного року так старанно готують.

Відчуття, які отримуєш під час перегляду казки, неможливо передати! Особливо в той момент, коли розумієш, що не лише діти сміються над витівками героїв, а й дорослі тішаться, дивлячись на прекрасну гру акторів.

26 грудня 2015 Архів оголошень

Запрошуємо випускників «КРОКу», їхніх друзів і колег разом з дітьми, а також всіх «КРОКівців», які цінують та підтримують наші корпоративні традиції, на благодійний новорічний проект, організаторами якого є студенти і випускники Університету.

У програмі:

  • казка Культурного центру «Пітер Пен та КРОКландія»
  • фотосесія з казковими героями
  • кожній дитині – солодкий подарунок від Дідуся Мороза
  • розіграш призів

Попередня реєстрація

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся до Асоціації випускників Університету – каб. 109

25 грудня 2015 Новини та події

24 грудня 2015 року в Університеті  економіки та права «КРОК» відбулось справжнє свято зими – корпоративна зустріч Нового року.

Співробітників зустрічали герої свята – Дід Мороз та Снігуронька, які запрошували всіх до спільних фото, а потім проводжали до солодкого столу. Після цього на «КРОКівців» чекав святковий концерт.

Урочиста частина розпочалась із вітальних слів ректора Університету «КРОК» Сергія Михайловича Лаптєва. Він підсумував події, що відбулися протягом року, та вручив премії і нагороди співробітникам, які втілили цікаві та корисні проекти. Також усіх привітала з новорічними святами голова Асоціації випускників Університету Світлана Зульфирівна Заріпова, яка вручила відзнаки почесним членам Асоціації.

Заслужені нагороди отримали організатори та учасники Всеукраїнського молодіжного економічного форуму та Клубу успішних викладачів.

Створювали гарний настрій глядачам активісти Культурного центру – Вікторія Ніколко, Дмитро Смиридов, Адам Голота, Ліана Шмакова, Ігор Степанченко, Вадим Донцов, Анна Шупило, Віктор Книш, Театр танцю «КРОК», співробітники – Роман Дубенський та Марина Гусакова. Традиційно було запрошено вокальний ансамбль «Амеро», керівником якого є Сергій Дудко. Супроводжували концерт Александр Карапетян, Андрій Дерябкін, Дмитро Корсунівський, Христина Луцюк, Полозюк Роман, Горкушин Олександр.

Кульмінаційною подією новорічного корпоративу стали танці біля головної «КРОКівської» ялинки і, звісно ж, святковий салют.

Дякуємо за такий теплий та родинний день «КРОКівській» родині та вітаємо всіх з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим! 

 

Новорічний корпоратив (24.12.2015)Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

 
24 грудня 2015 Новини та події

10 та 11 грудня в Університеті «КРОК» відбувся дводенний Всеукраїнський молодіжний економічний форум «Економіка України: шляхи виходу з кризи». Цей масштабний соціальний проект об’єднав понад 200 учнівських та студентських команд з усієї країни, учасники яких виявили бажання впливати на майбутнє України та брати активну участь у відбудові її економіки. Форум отримав підтримку Міністерства освіти та науки України та Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Проект старував у вересні 2015 року з конкурсу проектів. У І турі перед командами стояло завдання: уявити себе новообраною адміністрацією свого населеного пункту, проаналізувати потенціал свого регіону та у форматі есе запропонувати проекти покращення його соціально-економічних показників. До II туру зі 153 команд увійшли 7 команд-фіналістів, учасники яких мали можливість розширити своє бачення, представлене в І турі у вигляді есе, до конкретних проектів розвитку своїх регіонів.

За висновками експертного журі у фінал конкурсу вийшли студентські команди Ізмаїльського державного гуманітарного університету, Університету економіки та права «КРОК», Івано-Франківського національного технічного університету нафти й газу та Львівського державного університету фізичної культури. Серед шкільних команд до фіналу конкурсу вийшли Шевченківська ЗОШ І–ІІІ ступенів Жовтневого району Миколаївської області, Мелітопольська гімназія № 5, Ліцей № 227 ім.  М.М. Громова міста Києва.

Проекти були презентовані командами-фіналістами під час фіналу Форуму, що проходив 10 та 11 грудня в Києві в приміщенні Університету «КРОК». Переможцями конкурсу проектів стали команди Львівського державного університету фізичної культури та Мелітопольської гімназії № 5. Призери конкурсу отримали грошові премії від Університету «КРОК» у розмірі 10 тисяч гривень та подарунки від партнерів проекту. Організатори заходу щиро вітають фіналістів та переможців, бажають їм натхнення для подальшої роботи і дякують усім учасникам за дійсно плідну й цікаву співпрацю!

Також для учасників та гостей Форуму пройшли профорієнтаційні майстер-класи і тренінг з фінансової грамотності. Школярі та студенти мали можливість дізнатися про секрети відкриття стартапів від успішних підприємців, взяти участь у ділових економічних іграх, а також в розіграші подарунків від партнерів проекту. Для молодших учасників – учнів 6–8 класів Київський ліцей бізнесу організував тренінг з лідерства та економічну гру «Успішне підприємство».

У рамках другого дня заходу відбулась Міжвузівська студентська конференція «Економіка України: шляхи виходу з кризи», організатором якої став Коледж економіки, права та інформаційних технологій. У роботі 5 секцій конференції взяли участь 148 учасників із 35 навчальних закладів з усієї країни.

Дякуємо партнерам проекту: Департаменту освіти, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Центру «КСВ», головному розважальному партнеру проекту – національній мережі квест-кімнат «Зіграймо», головному партнеру із поселення фіналістів мережі хостелів Key 2 Gates, Platinum Bank, ПриватБанку, Adtena, Escape Quest, «Промайс Груп», «БіТойз», Тravel Map, Eurotrips, Business Icon, «АГЕНЦІЯ КАР’ЄРА»

Переглянути фотозвіт про роботу Форуму можна за посиланням.

24 грудня 2015 Новини та події

23 грудня 2015 року Олексенко Влад, студент магістратури за спеціальністю «Правознавство», посів перше місце в розділі «Нокдаун» на Кубку України з хортингу у ваговій категорії до 75 кг.

«КРОКівська» родина пишається тобою, Владе, та бажає успіхів у подальшій роботі та нових звершень!

23 грудня 2015 Архів оголошень

23 грудня 2015 року о 12:00 в Університеті економіки та права «КРОК» розпочнеться прилюдний захист кандидатської дисертації за спеціальністю 12.00.01 – теорія та історія держави і права; історія політичних і правових учень Панчук Ірини Олегівни на тему «Правосвідомість як фактор утвердження демократичних основ державного та суспільного ладу України»

23 грудня 2015 Архів оголошень

23 грудня 2015 року о 10:00 в Університеті економіки та права «КРОК» розпочнеться прилюдний захист кандидатської дисертації за спеціальністю 12.00.01 – теорія та історія держави і права; історія політичних і правових учень Баликіної Людмили Ігорівни на тему «Становлення та розвиток парламентаризму в Україні та Республіці Білорусь: порівняльні аспекти»

23 грудня 2015 Архів оголошень

Запрошуємо студентів до участі у новорічному кубку Університету з волейболу

Змагання відбудеться 23 грудня у спортивній залі

Детальна інформація та умови участі – за тел.: 455-57-12 (внутр. 102) – секція фізичного виховання та спорту

22 грудня 2015 Новини та події

Тиждень перед Новим роком – це час, коли люди підбивають підсумки минулих подій, усі з нетерпінням готуються до свята, а SPG проводить щорічну зимову сесію стратегічного планування!

20 грудня у коворкінгу «Datahub»відбулася п’ята зимова сесія стратегічного планування в SPG. Почали одразу з захисту двох навчальних проектів «SPG school» та «KMG school» – 2015. Учасники першої школи представили свої проекти, які відрізнялися унікальністю ідей та командною роботою. Учасники медіа-школи презентували результати своєї творчої співпраці – два відеоролика на тему «Новорічне диво». Не обійшлося й без особливої частини усіх наших зимових виїздів – цілепокладання на наступний 2016 рік. Цього року його проводила Тамара Поліщук – психолог та директор департаменту з розвитку в Університеті «КРОК».

Потім почалася інтригуюча частина нагородження. За найкращу та плідну роботу SPG-шними чашками були нагороджені Михаленко Марія, Курочкіна Анастасія, Желепа Аліна, Волков Олег, Анастасія Копчишин, а KMG-шними чашками відзначили Щеку Олександру, Юрія Ляхора, Михайла Квятковського, випускника Сулиму Владислава та нашого наставника і партнера Валігуру Тараса.

На закритті виїзду майже кожен бажав сказати кілька слів про свій успіх у  SPG та KMG, висловити вдячність своїм командам та побажати нам плідної роботи у наступному році. Завершили виїзд нашою фірмовою грою – викриттям таємного друга, за умовами якої кожен протягом дня дарував подарунки одному з учасників виїзду. Наприкінці усі отримали новорічні іграшки, заряджені позитивом на успішну та творчу роботу у 2016 році.

Сподіваємося, результатом сесії стратегічного планування стануть масштабні та ефективні проекти у новому році!

Зимовий виїзд SPG

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

22 грудня 2015 Новини та події

Студентська проектна група SPG відсвяткувала свої 5 років: 5 років успіху, 5 років лідерства, 5 років професійного та особистісного розвитку!

В суботу, 19 грудня, більш ніж 40 гостей привітали проектну групу зі святом!

На першому ювілеї  були присутні всі члени SPG, партнери, які багато років підтримували її діяльність, а також зіркові випускники, що вже досягли професійних висот і завжди пам’ятатимуть про SPG як про дружну сім’ю, в якій робили перші кроки до успіху.

Презентацію досягнень SPG від самого початку її існування провела засновниця проектної групи Ірина Тулякова. Вона розповіла історію створення групи, презентувала всі 5 складів команд, завдяки чому новачки дізналися про організацію наймасштабніших проектів SPG.

Особливою подякою SPG – фірмовим бумерангом –  були нагороджені партнери, що підтримували проектну групу майже від самого її заснування. Це Світлана Заріпова («Асоціація випускників Університету КРОК»), наставник медіа-групи KMG Тарас Валігура та Катерина Чабала з департаменту зв’язків з громадськістю та реклами.

Завершили святкування приємним солодким сюрпризом – величезним тортиком «SPG: 5 років успіху», а також грою «Таємний друг», за умовами якої кожен подарував hand-madeлистівку одному з гостей свята.

Попереду на SPG чекає ще багато грандіозних проектів, багато років успіху та плідної співпраці. Ми завжди будемо робити сьогодні те, про що інші подумають лише завтра! 

5 років SPG

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

22 грудня 2015 Архів оголошень

22 грудня 2015 року у виставковій залі Українського фонду культури о 15:00 відбудеться відкриття виставки художника-кераміста, Надзвичайного і Повноважного посла України, проректора Університету «КРОК» Дмитра Ткача

Виставка приурочена до 65-ї річниці від дня народження митця.

Насолодитися роботами Дмитра Івановича можна до 18 січня 2016 року у  виставковій залі Українського фонду культури (Київ, вул. Липська, 16)

22 грудня 2015 Новини та події

16 грудня 2015 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій Андріївські вечорниці пройшли під девізом «Традиції та сучасність». Студенти І курсу за підтримки кураторів, Cтудентської ради Коледжу відтворили давні українські національні звичаї та традиції. З великим задоволенням, ентузіазмом та фантазією вони підійшли до підготовки.

На святі був присутній праправнук Тараса Григоровича Шевченка Микола Павлович Лисенко з дружиною, яка є натхненником та підтримує чоловіка у його нелегкій 30-літній праці. І саме в день святкування відбулася презентація результату цієї праці – книги «Коріння Шевченківського роду». Також на святі були присутні представники шкіл, що брали участь у акції зі збору макулатури, кошти від якої були передані Миколі Павловичу на видання книги. Лисенко М.П. подарував книги всім тим, хто допомагав у зборі коштів. Без подарунка не залишилася й навчально-наукова бібліотека Університету «КРОК».

Першокурсники з таким задоволенням грали на сцені, що глядачі вистави немов опинилися в глибокому історичному минулому.

Не втрималися й представники Студентської ради Коледжу, які відтворили на сцені типову історію з українського літопису, що, на жаль, повторюється в нашому сьогоденні. Але вони ще раз нагадали, чого варта воля українського народу.

Сподіваємося, що завдяки таким заходам молодь успадковує духовні надбання українського народу, набуває особистісних рис громадян Української держави, вбирає в себе основи моральної, художньо-естетичної, інтелектуальної культури.

Андріївські вечорниці (16.12.2015)

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!


22 грудня 2015 Новини та події

14 грудня 2015 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбулося справжнє свято – День української кухні. Очі розбігалися від надзвичайно великого розмаїття українських страв – борщі, сало, холодці, кутя, каша гречана, пшоняна, налисники з сиром, м’ясом, вишнями, вареники з картоплею у цибулі, з сиром та сметаною. Чого тільки не було! Поважне журі, до складу якого входили працівники їдальні, було вражене не тільки кількістю страв, а й історичними довідками про них від представників груп. Не обійшлося й без пісень, поезії та танців.

Дякуємо всім за підтримку і вітаємо переможців:

І місце – П-1, ФК-екс. 
ІІ місце – П-2/ОПСІК, МД/КД, ЕП/ФК/ГО/ОД
ІІІ місце – РПЗ-1, РПЗ-2

Смачна країна (14.12.2015)

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!


21 грудня 2015 Новини та події

Сучасний світ неможливо уявити без впровадження нових технологій. Розвинені країни приділяють значну увагу розвитку  IT-сфери та організовують велику кількість проектів, у яких можуть брати участь усі бажаючі. І саме студенти демонструють досить ефективний підхід до вирішення важливих IT-питань та пропонують найбільш цікаві ідеї. Протягом останнього часу Україна також підтримує цей тренд, надаючи можливість українським студентам брати участь у конкурсах IT-проектів. «КРОКівці», звісно ж, не втрачають нагоди не просто долучитися до таких проектів, а ще й перемогти в них!

15–17 грудня 2015 року відбувся фінальний етап щорічного студентського конкурсу  IT-проектів «IT-MARITIME». Організаторами цього конкурсу виступили Київська державна академія водного транспорту імені гетьмана Петра Конашевича-Сагайдачного (КДАВТ) та підрозділ «KTU – центр передачі знань».

Конкурс складався з трьох послідовних етапів, після яких і було виявлено переможців. На першому (підготовчому) етапі учасники надсилали свої роботи у вигляді презентацій. Під час другого етапу експертна комісія знайомилася з поданими проектами та визначала кращі роботи, які відповідали всім вимогам і критеріям їх виконання. На фінальному етапі учасники особисто презентували та захищали свої проекти, після чого і було визначено переможців, які отримали грошові винагороди та цінні подарунки від спонсорів.

Отже, за результатами проекту призові місця посіли саме «КРОКівці»!

ПЕРШЕ місце за напрямком «Хмарні технології»:

Дмитренко Денис (Університет «КРОК», Інститут інформаційних та комунікаційних технологій, «Комп’ютерні науки»), Бойко Богдан (випускник КЕПІТу, «РПЗ», наразі - студент Університету «КРОК», Інститут інформаційних та комунікаційних технологій, «Комп’ютерні науки») та Панченко Владислав (випускник КЕПІТу, «ОПСІК»,  наразі студент Університету «КРОК», Інститут інформаційних та комунікаційних технологій, «Комп’ютерні науки»).

 

Тема проекту «Створення корпоративного середовища комунікацій на основі хмарних служб системи Microsoft Office 365 для освітніх установ».
Керівник – Чернозубкін Ігор Олександрович.

ДРУГЕ місце за напрямком «2D-3D графіка»:

Борисенок Олександр (випускник КЕПІТу, «РПЗ», наразі  студент Університету «КРОК», Інститут інформаційних та комунікаційних технологій, «Комп’ютерні науки») та Бурська Ірина Ігорівна (випускниця КЕПІТу, «РПЗ», наразі студентка Університету «КРОК», Інститут інформаційних та комунікаційних технологій, «Комп’ютерні науки»).

Тема проекту «Дитячий майданчик».
Керівники – Шикова Олена Миколаївна, Іларіонов Олег Євгенович.

Вітаємо наших переможців та їхніх керівників і бажаємо нових звершень!

Висловлюємо вдячність організаторам конкурсу «IT-MARITIME» за вагомий внесок у розвиток молоді. 

21 грудня 2015 Новини та події

11 грудня 2015 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій Університету економіки та права «КРОК» в рамках Всеукраїнського молодіжного економічного форуму відбулася ІІ Міжвузівська студентська конференція «Економіка України: шляхи виходу із кризи».

У заході взяли участь 149 учасників із 35 вищих навчальних закладів України. Під час конференції були визначені та нагороджені переможці конкурсу проектів Форуму. Здійснювалася робота в 5 секціях:

  • Модернізація сучасного бізнесу: виклики та шляхи виходу з кризи;
  • Фінансові методи регулювання економіки в умовах кризи;
  • Перспективи виходу вітчизняних підприємств з економічної кризи на сучасному стані;
  • Оціночна діяльність та перспективи її розвитку в Україні;
  • Правове регулювання господарської, інноваційної та науково-технічної діяльності.

Активними учасниками конференції виступили навчальні заклади І–ІІ рівнів акредитації: Київський коледж міського господарства Академії муніципального управління, Коледж економіки і управління Державного вищого навчального закладу «КНЕУ ім. В. Гетьмана», Криворізький державний комерційно-економічний технікум, Чернівецький кооперативний економіко-правовий коледж, Державний вищий навчальний заклад «Київський коледж будівництва, архітектури та дизайну», Державний вищий навчальний заклад «Київський механіко-технологічний коледж», Київський коледж транспортної інфраструктури, Калуський коледж економіки, права та інформаційних технологій Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, Івано-Франківський державний коледж технологій та бізнесу, Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету, Державний вищий навчальний заклад «Харківський коледж текстилю та дизайну», відокремлений підрозділ Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ірпінський економічний коледж».

Учасники конференції продемонстрували високий рівень підготовки та застосували творчий підхід до вирішення важливих проблем з питань виходу економіки України з кризи.

21 грудня 2015 Новини та події

16 грудня в рамках Всеукраїнського тижня права за підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) відбулася наукова конференція «Щорічні соціофілософські читання. Суспільство. Право. Мораль». 

Організаторами заходу виступили: відділення філософії та суспільствознавства КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді», Інститут філософської освіти і науки Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова.

У роботі конференції з доповіддю та презентацією на тему «Правова освіта і виховання учнів» взяла участь студентка ІІ курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК» Логош Вікторія.

Вікторія поділилася своїм досвідом та сьогоднішніми здобутками, розповіла про власну науково-дослідницьку роботу, наголосивши на надзвичайній важливості навчання у Київській Малій академії наук.

Виступ та презентація були ґрунтовними та наукоємними. Дуже приємно було почути не лише схвальні відгуки, а й іноді відверте захоплення почутим і побаченим з боку присутніх почесних гостей та відомих науковців. 

21 грудня 2015 Новини та події

19 грудня 2015 року, у День св. Миколая, в актовій залі Університету «КРОК» відбувся святковий концерт для «КРОКівців», які нещодавно приєдналися до нашої дружної родини – слухачів підготовчих курсів.  Передноворічне диво для школярів влаштували активісти та співробітники Культурного центру і Департаменту довузівської підготовки.

У залі панувала атмосфера свята, учні брали участь у різноманітних конкурсах: відповідали на запитання вікторини,  танцювали, читали вірші, надували кульки, грали у рухливі ігри і навіть спробували себе у ролі акторів! За участь у конкурсах найактивніші отримали смачні подаруночки до чаювання.

Творчі номери від Марини Коцур та Анни Шупило припали юним глядачам до вподоби і ще більше підняли новорічний настрій.

Дякуємо «КРОКівській» родині за таке свято і вітаємо з наступаючими новорічними святами!

Новорічний концерт для слухачів ПК (19.12.2015)

Фотозвіт з події

21 грудня 2015 Новини та події

10 грудня 2015 року на базі Коледжу економіки, права та інформаційних технологій ВНЗ Університет «КРОК» відбулася зустріч співробітників деканату Коледжу з американськими фахівцями, які в рамках програми «Адміністрування у системі коледжів США» знайомились із найкращими коледжами України. На зустрічі були пристутні Фе Вілма Фуентес  (коледж Санта-Фе), Джеффрі Міліган (Університет штату Флорида), Ла Ріта Хагар, Емілі Спенсер (бюро у справах освіти та культури, Державний департамент США). Під час візиту делегацію супроводжували представники Посольства США в Україні та Міністерства освіти і науки України. Перед американськими колегами виступила директор Коледжу Сумбаєва Л.П., яка ознайомила делегацію з керівництвом, викладачами та студентами навчального закладу, основними напрямками та планами роботи щодо підготовки молодших спеціалістів відповідно до навчальних спеціалізованих програм.

На зустрічі, яка проходила у доброзичливій атмосфері, виступили студенти третього курсу групи «Фінанси і кредит – ексклюзив» Жукова Маргарита, Кудряшов Євгеній, Попова Юлія, які розповіли про проекти, що проводяться в рамках навчального та виховного процесу.

Особливий інтерес у американських колег викликали питання щодо використання викладачами Коледжу різних форм і методів залучення студентів до наукової роботи, профорієнтаційних проектів, а також виховання студентів та самоврядування. З цих питань перед делегацією зі своїми поглядами виступили голова Студентського наукового товариства Пижов Олександр та голова Cтудентської ради Коледжу Поварчук Альона. 

21 грудня 2015 Новини та події

18 грудня 2015 року відбулася урочиста церемонія вручення дипломів.

Вітаємо з отриманням дипломів випускників магістерських програм Навчально-наукового Інституту магістерської підготовки та післядипломної освіти Університет «Педагогіка вищої школи», «Якість, стандартизація та сертифікація» та «Управління навчальним закладом».

Зичимо, щоб знання, які Ви отримали в стінах «КРОКу», сприяли Вашому кар'єрному зростанню, матеріальному благополуччю і особистому щастю! Бажаємо творчих успіхів і нових досягнень!
Цього року Ви отримали нові дипломи Університету «КРОК» та додатки до дипломів європейського зразка.

Університет «КРОК» запрошує всіх бажаючих продовжити навчання.
За детальною інформацією звертайтеся до Приймальної комісії: 455-57-57, кабінет 316.

Запрошуємо випускників долучитися до Асоціації випускників «КРОКу», яка дозволяє підтримувати зв’язки на основі спільних особистісних, професійних, персональних та суспільних цінностей тим, хто отримав освіту в нашому Університеті. Більше інформації можна дізнатися на офіційному сайті АВУ «КРОК»

Церемонія випуску (18.12.2015)

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

 

21 грудня 2015 Новини та події

Із року в рік Університет «КРОК» утримує топові позиції в рейтингах кращих навчальних закладів нашої країни. Студенти Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» вирішили перевірити цей факт не словом, а ділом та викликали «КРОКівців» на битву талантів. 17 грудня 2015 року студенти «КРОКу» та «України» зустрілися на сцені клубу «Біоніка», аби перевірити, у якому ВНЗ навчаються найталановитіші студенти. 

Захищати честь Університету економіки та права «КРОК» зважились:

Анна Шупило, 3 курс, КЕПІТ
Гюнель Сулейман, 1 курс, ФЕП
Анастасія Клименко, 1 курс, ФЕП
Олександр Горкушин, 1 курс, ІІКТ

Емоції переповнювали як учасників, так і глядачів: студенти обох університетів були дуже добре підготовлені, а підтримка друзів створювала атмосферу справжньої битви.

Проте переможець може бути тільки один! Для визначення найталановитіших студентів було запрошено незалежне журі, члени якого мали надважке завдання – неупереджено виставити оцінки конкурсантам та досягти консенсусу під час обрання переможця. 

Отже, результати «Битви титанів» такі:

1 місце – Анна Шупило (Університет «КРОК»)
2 місце – Роман Перехрест (Університет «Україна»)
3 місце – Гюнель Сулейман (Університет «КРОК»)

Таким чином, «КРОКівці» в черговий раз довели, що вони дійсно найкращі! Вітаємо наших студентів з перемогою та чекаємо на нові виклики, аби ще неодноразово довести, що

Битва талантів

«Ми нівроку, бо ми з КРОКу, КРОК нівроку, бо є МИ!»

Фотозвіт з події

19 грудня 2015 Архів оголошень

19 грудня 2015 року Студентська проектна група «SPG» святкує перший ювілей – 5 років!

5 років проектної діяльності, командної роботи, формування якісного професійного середовища.

Запрошуємо всіх причетних: від Alumni до Work-team!

19 грудня 2015 Архів оголошень

19 грудня 2015 року запрошуємо відвідати Університет «КРОК» і Коледж економіки, права та інформаційних технологій, щоб дізнатися про Правила прийому у 2016 році, перелік спеціальностей та сертифікатів ЗНО, необхідних для вступу наступного року, а також отримати інформацію про нові програми і додаткові можливості, що пропонуються вступникам. Також програмою Дня відкритих дверей передбачена екскурсія навчальним закладом.

Початок об 11:00. Реєстрація з 10:30 в холі Університету. Детальніше – за посиланням.

18 грудня 2015 Новини та події

13 грудня 2015 року студент Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Свечніков Руслан разом з представниками інших коледжів Києва взяв участь у концертній програмі, яку було організовано з ініціативи методичного об’єднання заступників директорів з виховної роботи з нагоди  Дня Сухопутних військ України. Студенти виступали перед солдатами та офіцерами Президентського полку.

Виконуючи Указ Президента «Про Стратегію національно-патріотичного виховання», заступники директорів з виховної та гуманітарної роботи спрямовують свої зусилля на виховання у студентів любові до Батьківщини, духовності, моральності, шанобливого ставлення до національних надбань українського народу, наслідування найкращих прикладів мужності та звитяги борців за свободу та незалежність України як з історичного минулого, так і захисників, які сьогодні відстоюють суверенітет та територіальну цілісність держави у боротьбі із зовнішньою агресією.

18 грудня 2015 Новини та події

Не встигли першокурсники отямитися, як пролетіло перше півріччя навчання і настала для кого довгоочікувана, а для кого й несподівана сесія. І щоб зробити процес складання сесії більш урочистим та відповідальним, представники деканату та Студентської ради Коледжу вирішили не порушувати традицій і 8 та 9 грудня в урочистій атмосфері в актовій залі провели церемонії вручення залікових книжок. Запросили викладачів та кураторів. Підготували музичне поздоровлення, гумористичний відеоролик, у презентації, яку зробила голова Студентської ради Коледжу, нагадали, як першокурсники провели перше півріччя.

Залишали актову залу всі задоволені, у доброму гуморі, поспішаючи виконувати побажання своїх викладачів та кураторів. Успіхів всім у навчанні та складанні сесії!

Вручення залікових книжок (8-9.12.2015)

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!


17 грудня 2015 Новини та події

17 грудня 2015 року відбулася урочиста церемонія вручення дипломів.

Вітаємо з отриманням дипломів випускників магістерської програми «Управління фінансово-економічною безпекою».

Зичимо, щоб знання, які Ви отримали в стінах Університету, сприяли Вашому кар'єрному зростанню, матеріальному благополуччю і особистому щастю! Бажаємо творчих успіхів і нових досягнень!
Цього року Ви отримали нові дипломи Університету «КРОК» та додатки до дипломів європейського зразка.

Університет «КРОК» запрошує всіх бажаючих продовжити навчання.
За детальною інформацією звертайтеся до Приймальної комісії: 455-57-57, кабінет 316.

Запрошуємо випускників долучитися до Асоціації випускників «КРОКу», яка дозволяє підтримувати зв’язки на основі спільних особистісних, професійних, персональних та суспільних цінностей тим, хто отримав освіту в нашому Університеті. Більше інформації можна дізнатися на офіційному сайті АВУ «КРОК»

Церемонія випуску (17.12.2015)

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

17 грудня 2015 Новини та події

Змагаються професійні дизайнери, аматори та навіть діти. Різдвяні дерева створювали із підручних матеріалів. Головне, аби рубати справжню ялинку не довелося.

Як перетворити купу непотребу на дизайнерський виріб? На цю свою ялинку Тетяна використала сто баночок від солодкої «газировки».

 

Не потрібно рубати ялинки в лісі. Скільки вже можна знущатися над природою? Тетяна Перекопна, дизайнер-аматор, студентка Університету "КРОК", голова Студентської ради гуртожитку

16 грудня 2015 Архів оголошень

 

16 грудня 2015 року о 14:00 в ауд. 120 Коледж економіки, права та інформаційних технологій спільно з видавництвом «ОКСФОРД ЮНІВЕРСІТІ ПРЕС» проводитиме навчальний семінар «Підготовка до ЗНО».

Запрошуються викладачі англійської мови.

"Exam preparation is essential time for school leavers. We will be looking at effective ways of preparing students for different papers. We will see what mistakes are most common among test takers and discuss how to train students to avoid them and face the most important day in their school life with confidence"

За додатковою інформацією звертайтеся за тел.: 450-14-54

15 грудня 2015 Архів оголошень

Запрошуємо підприємців, власників бізнесу, керівників компаній, директорів, менеджерів, міжнародних експертів та консультантів 15 грудня на «KeepInMind Conference» – платформу для обміну корисною інформацією, прогнозами, результатами досліджень, кейсами працюючих технологій

Тема: «Бізнес в Україні: Учора, сьогодні, завтра»

Вхід вільний.

Реєстрація онлайн

За детальною інформацією, будь ласка, звертайтеся до Бізнес-школи «КРОК» за тел.: 044 455 6981

Програма конференції

15 грудня 2015 Новини та події

14 грудня 2015 року відбувся черговий виїзд студентів Коледжу економіки, права та інформаційних технологій до однієї з київських шкіл. Цього разу «КРОКівців» тепло приймала ЗОШ № 11, де для учнів 8–10 класів було проведено майстер-класи «Маркетингові ходи супермаркетів» та «Екочаювання».

Нагадаємо, що виїзди проходять у рамках «КЕПІТ-Expert» – освітнього проекту для старшокласників, що передбачає проведення студентами корисних майстер-класів з економічної, екологічної, юридичної, комп’ютерної грамотності.

Козаков Антон, Стеценко Андрій та Руліковська Наталя провели інтерактивні презентації для 50 учнів, які проявляли високу зацікавленість. Найактивніші школярі отримали від «КРОКівців» корисні подарунки на згадку.

Дякуємо адміністрації школи № 11 за плідну співпрацю!

14 грудня 2015 Архів оголошень

Наближаються свята, а отже, надходить час вкотре згадати про найголовніше в житті – про любов.

З 14 до 18 грудня в холі Університету ми збираємо подарунки для маленьких вихованців дитячих будинків до Дня святого Миколая та Нового Року.

Ви можете підготувати малечі подарунок під ялинку або принести кошти, одяг, предмети особистої гігієни.

Така допомога, організована з доброї волі, важлива не лише маленьким адресатам, а й тим, хто дарує її. Адже наповнює серце любов’ю, створює атмосферу тепла, довіри і сердечності.

Дякуємо за небайдужість і пропонуємо разом подарувати свято дітлахам!

14 грудня 2015 Новини та події

8–11 грудня 2015 року відбулася низка виїздів студентів Коледжу економіки, права та інформаційних технологій до київських шкіл у рамках проекту «КЕПІТ-експерт». Нагадаємо, що «КЕПІТ-Expert» – це освітній проект для учнів 8–10 класів, що передбачає проведення студентами корисних майстер-класів з економічної, екологічної, юридичної, комп’ютерної грамотності.

Цей тиждень у київських ЗОШ № 234, 167 та 124, куди вирушили наші студенти, було присвячено праву, саме тому «колежани» виступали перед учнями у якості експертів з юридичної грамотності.

Хочемо привітати студентів 1 курсу КЕПІТу, для яких це був перший виступ у рамках проекту: Зоня Андрія, Козакова Антона, Стеценка Андрія, Яцентюка Назарія, Сидоренко Яну, Петричка Юрія, Дзьокіша Святослава. Вони старанно готувалися протягом тривалого часу, аби виступити перед школярами з інтерактивними презентаціями. Разом із першокурсниками майстер-класи проводили вже більш досвідчені учасники проекту – студенти 2 курсу Віштал Леонтій і Табачек Павло.

Можна сміливо сказати, що дебют вдався, адже загалом близько 300 учнів змогли прослухати цікаві виступи. Більшість школярів були надзвичайно активними і мали багато запитань до студентів.

Наприкінці зустрічей найактивніші та найуважніші слухачі отримували приємні подарунки.

Дякуємо адміністраціям шкіл № 234, 167 та 124 за плідну співпрацю!

11 грудня 2015 Новини та події

Вітаємо Картунова Олексія Васильовича, доктора політичних наук, професора, академіка УАПН, заслуженого діяча науки і техніки України, завідувача кафедри суспільних наук, з ПОДВІЙНИМ ВАГОМИМ ДОСЯГНЕННЯМ!

Згідно з індексом цитувань GOOGLE SCHOLAR CITATION, станом на 9 грудня 2015 р. Олексій Васильович посів серед вчених України:

  • ДРУГЕ місце з ПОЛІТОЛОГІЇ
  • ДРУГЕ місце з МЕТОДОЛОГІЇ

Зичимо йому міцного здоров'я, творчого натхнення та нових звершень на науковій і педагогічній ниві.

11 грудня 2015 Новини та події

3 грудня 2015 року Студентська рада гуртожитку завітала до кімнат «КРОКівців», аби перевірити, у яких умовах проводять студенти свій позанавчальний час. Активісти звертали увагу на чистоту кімнат, проводили опитування серед мешканців та збирали їхні ідеї щодо поліпшення житлових умов. Зазвичай огляд гуртожитку проходить надзвичайно жваво: «КРОКівці» активно приєднуються до перевірки інших кімнат та люб'язно запрошують на ревізію своїх. Саме тому проект і має назву «Мурашник».

Під час перевірки Студентська рада гуртожитку визначила найкращі та найгірші кімнати (підтримка порядку та чистоти). Найкращим були вручені призи.

Не обійшлося й без розмов із правопорушниками.

Дякуємо Студентській раді гуртожитку, а саме Перекопній Тетяні, Кревсун Марині, Новіковій Олені, Аллахярову Бейраку, Алієву Заміру, за активну підтримку традиційного «КРОКівського» проекту.

11 грудня 2015 Новини та події

4 грудня 2015 року активісти Студентської ради (21 студент) побували в Музеї мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків з екскурсією, де переглянули Західноєвропейську колекцію.

Студенти познайомилися з меморіальним кабінетом колекціонерів, мистецтвом Стародавнього світу, європейським мистецтвом епох Середньовіччя і Відродження 13–16 ст., мистецтвом Італії 15–16 і 16–18 ст., мистецтвом Нідерландів, Фландрії та Голландії 15–17 ст., Іспанії 15–17 ст. і Франції 16–18 ст., європейським декоративним мистецтвом епохи рококо, візантійськими іконами 6–13 ст.

Музей мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків знаходиться в одному з центральних кварталів Києва, на вулиці Терещенківській, і був відомий раніше як Київський музей західного та східного мистецтва. Це найбільша скарбниця зарубіжного мистецтва в Україні, а унікальні зібрання та окремі її твори забезпечили музею визнання далеко за межами країни.

Ядром колекції стало приватне зібрання видатних українських меценатів кінця 19 – початку 20 століть Богдана Івановича та Варвари Миколаївни Ханенків. Протягом кількох десятиліть вони формували свою колекцію, яка, безумовно, стала проявом особистого смаку власників.  Богдан Іванович і Варвара Миколаївна належали до тієї категорії колекціонерів, які були захищені від зовнішнього впливу: збирали те, що відповідало їхнім поглядам і відчуттям, але ніколи зі снобізму. 

Уже на початку 20 століття колекція була високо оцінена в середовищі знавців і визнана кращою серед нових приватних колекцій того часу. Своє враження про музей Ханенків залишив авторитетний краєзнавець і художник Георгій Лукомський: «За характером, а також за шедеврами музей витримує порівняння з найбільшими колекціями Дурново, Утеман, Олів, князя Шереметьєва, княгині Шувалової, князя Бобринського, Хитрово і Боткіна. Це найбільша і найцінніша художня колекція на Україні».

І нині Музей мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків свідчить про видатні заслуги його засновників та їхній значний внесок у колекціонерську та музейну справу.

11 грудня 2015 Новини та події

9 грудня 2015 року «КРОКівці» відвідали Театр імені Лесі Українки та переглянули виставу «Джульєтта і Ромео».

«Джульєтта і Ромео» – це класика, проте з перших моментів спектакль захопив переплетінням шекспірівського духу та сучасності. Кохання, біль, щастя, трагедія…  Прекрасна гра, яскраві костюми й талант сценариста залишили кожному глядачу незабутні враження. Сподобалося все: гарна музика, актори, костюми. Неймовірне потрапляння в образи. Неперевершена повнота емоцій, почуттів, хвилювань та захоплення.

Цей всесвітньовідомий твір Шекспіра так достовірно перегукується з сьогоднішньою українською реальністю. Ворожнеча, ненависть, помста в нашій ще зовсім недавно спокійній і доброзичливій Україні чимось нагадують Верону. Ненависть не може принести перемогу – тільки горе.

Не вистачає слів, щоб висловити захоплення виставою. Лише команда людей, які мають талант від Бога, здатна створити такий приголомшливий спектакль.

Студенти Університету «КРОК» висловлюють слова щирої вдячності за подаровані емоції та почуття і бажають творчому колективу театру натхнення, благополуччя, успіхів і процвітання!

11 грудня 2015 Архів оголошень

Запрошуємо 11 грудня 2015 року до участі у Міжвузівській студентській конференції «Економіка України: шляхи виходу із кризи», що відбудеться в рамках Всеукраїнського молодіжного економічного форуму 

Участь безкоштовна. За результатами буде видано електронний збірник матеріалів

Завантажити інформаційний буклет (PDF)

10 грудня 2015 Архів оголошень

10 грудня завершується прийом документів на програму перепідготовки (друга вища освіта) за спеціальністю «Правознавство», спеціалізація – «Приватна детективна діяльність»

Форма навчання – заочна
Термін навчання – 2 роки
Вартість навчання у 2015–2016 н. р. – 6000 грн./семестр
Прийом здійснюється на конкурсній основі
Кількість місць – 20

Початок занять – з 15 грудня

Детальна інформація за телефоном: (+38 044) 455-57-57 або в інформаційному відділі приймальної комісії – кабінет 316

10 грудня 2015 Архів оголошень

Запрошуємо учнів 6–11 класів, студентів та всіх, хто зацікавлений у розвитку економіки України, на фінал Всеукраїнського молодіжного економічного форуму, що відбудеться 10–11 грудня.

Програма заходу включає презентації проектів фіналістами конкурсу, профорієнтаційні майстер-класи та майстер-класи з фінансової грамотності. Гості Форуму зможуть дізнатися про секрети відкриття стартапів від успішних підприємців, взяти участь у ділових економічних іграх та в розіграші подарунків від партнерів проекту. У рамках другого дня заходу проходитиме міжвузівська студентська конференція та презентація електронного збірника проектів учасників Форуму.

Дізнатися більше про захід та зареєструватися на участь у першому чи другому дні роботи Форуму можна за посиланням.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся до координатора проекту Тамари Поліщук за телефонами: (+38) 063-163-27-88, (+38 044) 455-57-12 (вн. 157) або пишіть на e-mail: [email protected]

08 грудня 2015 Архів оголошень

8 грудня в ауд. 120 Коледж економіки, права та інформаційних технологій спільно з видавництвом «Макміллан Едьюкейшн» проводитиме навчальний семінар «Стратегії виконання завдань ЗНО з англійської мови». Початок о 14.30.

Запрошуються викладачі англійської мови.

07 грудня 2015 Новини та події

«Я цікавлюся майбутнім, тому що збираюся провести в ньому все життя».
Чарльз Кеттерлінг 

Саме сьогодні дуже важливо думати про наше майбутнє, про майбутнє наших талановитих дітей!  

3 грудня 2015 року на базі Державного вищого навчального закладу «Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана» проходила ІІ науково-практична конференція  «Маркетингова освіта – шлях до успіху», в якій взяли участь студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

Студенти разом із керівниками підготували доповіді й гідно їх презентували.

Спеціальність «Оціночна діяльність»,  ІІІ курс

Батуріна Ольга – тема доповіді «Молодіжний бренд Apple та маркетингові стратегії»

Керівник: завідувач сфери обслуговування та економіки нерухомості Коледжу Тетяна Миколаївна Червінська 

Спеціальність «Фінанси  і кредит» (ексклюзив), ІІІ курс

Попова Юлія та Греснюк Катерина – тема «Демонстративна поведінка у споживанні товарів в розкоші»
Жукова Маргарита та Денисенко Євгеній – тема «Вплив сім'ї на поведінку споживача»
Наконечна Анастасія та Василевська Анастасія – тема «Маркетингова стратегія успіху бренду TOMS SHOES»

Керівник: к. е. н., доцент, викладач циклової комісії з комерційної та маркетингової діяльності Олена Олександрівна Наумова 

Спеціальність «Комерційна діяльність», ІІІ курс

Кошевенко Анна – тема «Дослідження поведінки покупців на споживчому ринку»
Бондаренко Вячеслав та Погребной Анатолій – тема «Теоретичні основи маркетингового комплексу 4Р»

Керівник: викладач циклової комісії з комерційної та маркетингової діяльності Вікторія Миколаївна Хилевич

Адміністрація Коледжу економіки, права та інформаційних технологій висловлює щиру подяку керівникам Червінській Т.М., Хилевич В.М., Наумовій О.О., які підготували студентів.

Вітаємо наших студентів із вдалими виступами та бажаємо їм нових звершень і великих успіхів!

07 грудня 2015 Новини та події

3 грудня 2015 року відбувся святковий концерт, присвячений 16-му Дню народження факультету міжнародних відносин. Саме з цього надзвичайно приємного приводу Студентська рада ФМВ на чолі з Юрієм Грубою влаштувала справжнє свято душі – концерт. Актова зала була переповнена настільки, що деяким глядачам потрібно було докласти неабияких зусиль, щоб зайняти собі «смачні» місця.

Уже стало гарною традицією, що саме декан факультету Віра Володимирівна Рокоча відкриває концерт вітальним словом. Також вона відзначила найкращих студентів і разом зі своїм заступником Нелею Миколаївною Момот вручила їм почесні нагороди. Щирі усмішки не сходили з обличь студентів, які отримували на сцені відзнаки на очах своїх знайомих. Тож нагороди здобули:

Єловська Євгенія – найактивніша староста, за активну студентську позицію

Січевлюк Антон – за підтримку іміджу факультету, активну наукову роботу

Мошляк Дмитро – за старанність у навчальній діяльності, підтримку іміджу факультету

Петрук Максим – за старанність у навчальній діяльності, підтримку іміджу факультету

Осипенко Микола – за старанність у навчальній діяльності, підтримку іміджу факультету

Вітаємо Вас!

Також за відданість факультету свої заслужені нагороди отримали викладачі. Так, за багаторічну співпрацю і любов до факультету міжнародних відносин було нагороджено Людмилу Федорівну Мелько, завідувача кафедри туризму, та Бориса Михайловича Одягайла, професора кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності та логістики.

Дякуємо Вам за Вашу роботу!

Приємною несподіванкою став виступ гостя та гарного знайомого нашого Університету Вертегела Андрія Григоровича, президента громадської організації «Київський слов’янський університет», який привітав усіх зі святом та подарував найкращим студентам запрошення до «Парку Київська Русь» на зимову казку.

Протягом концерту глядачів розважали учасники Культурного центру. На час виступу активісти перевтілились у звичайну сільську родину, яка приїхала до Києва, щоб віддати вчитися єдину улюблену донечку. Повагавшись, куди найкраще піти навчатися, майбутня студентка, звісно ж, обирає факультет міжнародних відносин.

Привітати своїми виступами іменинника завітали і студенти інших факультетів: Марина Коцур (ЮФ) і Анастасія Клименко (ФЕП) заспівали романтичні пісні.

Звичайно, не обійшлося й без «міжнародників»: Юрій Груба та Анна Андреєва  надзвичайно проникливо виконали під гітару пісню «Вахтерам», Валерія Євтушенко разом із Поліною Костирею станцювали зворушливий танок, а Гюнель Сулейман просто «розкачала» зал своїм міксом популярних пісень, виконаним під неперевершений бітбокс від Віталія Куликовського. Кульмінаційним номером концерту став «король» українського танцю – запальний гопак від Юрія Груби та Поліни Костирі.

Дякуємо всім, хто був причетний до цього свята душі:

Грубі Юрію, Луцюк Христині, Савичу Ярославу, Андреєвій Анні, Дерябкіну Андрію, Корсунівському Дмитру, Дубенському Роману, Коцур Марині, Євтушенко Валерії, Куликовському Віталію, Сулейман Гюнелі, Клименко Анастасії, Костирі Поліні.

Хочемо ще раз приєднатися до всіх привітань, які лунали на адресу факультету міжнародних відносин, та побажати процвітання і талановитих студентів, які з гордістю будуть носити звання «міжнародника». Адже, як казав один із учасників концерту, факультет міжнародних відносин – це запорука успішного майбутнього! 

 

04 грудня 2015 Новини та події

3 грудня 2015 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій  відбулася зустріч, приурочена до Дня Збройних сил України, з випускником, учасником бойових дій на Сході України Георгієм Атрощенком.

Метою заходу було виховання свідомого громадянина, патріота, набуття молоддю соціального досвіду, формування в студентів потреби та уміння жити в громадянському суспільстві.

Зустріч проходила у формі активного діалогу, де піднімалися питання  національної свідомості, патріотичних почуттів, поваги до рідної землі, свого народу, готовності до праці в ім'я України. 

04 грудня 2015 Архів оголошень

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Права людини – сучасні тенденції в контексті розвитку держави, права та економіки», яка відбудеться 4 грудня 2015 року.

У рамках Конференції буде організована робота семи секцій, на яких будуть обговорюватися актуальні питання дотримання прав людини в сучасних тенденціях розвитку держави, права та економіки.

Граничний термін подання заявки для участі – 20 листопада 2015 року.

Для співробітників, аспірантів, здобувачів та студентів Університету участь є безкоштовною!

Завантажити інформаційний буклет (PDF)

03 грудня 2015 Новини та події

23 листопада 2015 року в Університеті «КРОК» відбулася знаменна подія – відкриття Центру Україно-Угорської дружби. Символічно, що саме в Центрі пройшли Установчі збори зі створення громадської організації «Товариство Україно-Угорської дружби». Навколо цієї історичної події зібралися видатні особистості, які мають безпосереднє відношення до започаткування та розвитку україно-угорських відносин, науковці, діячі культури, співробітники Університету «КРОК»:

Ерно Кешкень – Надзвичайний і Повноважний Посол Угорщини в Україні

Лаптєв Сергій Михайлович – ректор Університету економіки та права «КРОК»

Ткач Дмитро Іванович – Надзвичайний і Повноважний Посол України, проректор з міжнародних зв’язків Університету «КРОК»

Тарасюк Борис Іванович – народний депутат України, Міністр закордонних справ України (1998–2000, 2005–2007 рр.)

Климпуш Орест Дмитрович  Надзвичайний і Повноважний Посол України в Угорській Республіці (1997–2002 рр.)

Потімков Олександр Юрійович – радник-консультант спеціальної комісії з питань приватизації

Товт Михайло Михайлович – старший науковий співробітник Інституту держави і права ім. В.М. Корецького НАНУ

Бошицький Юрій Ладиславович – ректор КУП НАНУ

Відянський Степан Васильович – завідувач відділу всесвітньої історії і міжнародних відносин Інституту історії України НАНУ

Петнегазі Дюла Степанович – виконуючий обов’язки голови Київського товариства угорців

Грибан Ірина Михайлівна – аспірантка Університету «КРОК»

Уваров Ігор Володимирович – підприємець

Бершеда Євген Романович – професор кафедри міжнародних відносин та інформації Університету «КРОК»

Гіжевський Володимир Казімірович – проректор, декан юридичного факультету Університету «КРОК»

Блазовська Інеса Василівна – президент благодійної організації «ЕКСТЕ-ФОНДА»

Климпуш-Цинцадзе Іванна Орестівна – депутат Верховної Ради України

Головою громадської організації «Товариство Україно-Угорської дружби» було обрано Дмитра Івановича Ткача, який повідомив присутніх про найближчі події:

  • з 26 листопада по 7 грудня у м. Хайдусобосло (Угорщина) відбудеться пленер українських художників. Учасниками цього пленеру будуть члени громадської організації. За результатами роботи пройде виставка українських художників;
  • низка культурних заходів відбудеться з нагоди святкування Різдва та Нового року спільно з Київським товариством угорців.

Надзвичайний і Повноважний Посол Угорщини в Україні Ерно Кешкень запевнив, що члени громадської організації будуть запрошені на всі культурні заходи, які проводитимуться посольством. А Центр Україно-Угорської дружби в Університеті «КРОК» радо прийматиме кожного бажаючого долучитися до обговорення актуальних питань українсько-угорських відносин, проведення різноманітних заходів інформаційного характеру, круглих столів, прес-конференцій, наукових конференцій, симпозіумів, виставок угорських митців в Україні і українських в Угорщині тощо.

Бажаємо новоствореній організації успіхів та процвітання, а її учасникам – наснаги до всіх справ!

Відкриття Центру Україно-Угорської дружби. 23.11.2015

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

02 грудня 2015 Новини та події

26 листопада 2016 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбувся науково-практичний семінар на тему «Впровадження сучасних освітніх технологій».

У заході взяли участь керівний склад, голови циклових комісій, викладачі та завідувачі відділень Коледжу. Метою семінару було обговорення питань щодо застосування в навчальному процесі сучасних освітніх технологій.

На семінарі з актуальними доповідями та презентаціями виступили викладачі Коледжу Полєтаєв В.В., Сакаль В.В., Камінський Ю.О. Вони проаналізували сучасні інформаційні методики та надані рекомендації стосовно впровадження «хмарних» технологій і Office 365 під час проведення занять зі студентами Коледжу, а також застосування вказаного програмного забезпечення для підготовки документів, які використовуються у навчальному процесі.

Активно проходило обговорення доповідей заступника директора з навчальної роботи Прохоренко В.О. та голови Асоціації випускників Університету «КРОК» Заріпової С.З. У виступах розкривалися питання залучення випускників і партнерів Коледжу для посилення практичної підготовки студентів та переваги об’єднання громади з освітою.

Учасники семінару були одностайними щодо необхідності проведення подібних заходів для покращення методичної та практичної підготовки викладацького й керівного складу Коледжу.

02 грудня 2015 Новини та події

Минулого тижня Україна згадувала про страшну катастрофу двадцятого століття – Голодомор в Україні. «КРОКівці» не залишилися осторонь від вшанування жертв цього злочину проти цілого українського народу.


Враженнями про візит до музею пам’яті жертв Голодомору поділилася студентка групи «ФК-ексклюзив-15» Ольга Пеньковська:

«Напередодні дня вшанування трагічних подій Голодомору українського народу 1932–1933 років викладач історії України Андрій Павлович Хорошенюк запропонував студентам моєї  групи відвідати національний музей «Меморіал пам’яті жертв Голодомору». Цю екскурсію важко назвати просто цікавою з точки зору історії, адже вона шокує свідомість. Перевертає розум з ніг на голову від безлічі питань, які виникають в голові: «Навіщо так з людьми?», «Який в цьому сенс?», «Як взагалі могли відбуватися такі злочини проти людства?», «Хто за це повинен нести відповідальність?», «Як ті злочинці могли спокійно жити далі?»…Незважаючи на невеликий розмір цього музею, він ніби занурює нас з головою у події, що відбувались. Експонати в музеї і розповідь нашого екскурсовода начебто перенесли нас в події 32–33 років. Та від цього, чесно кажучи, досить важко перебувати там, тому що емоції тиснуть на вас. Завдяки відвідуванню музею-меморіалу ми змогли отримати ще точнішу інформацію про Голодомор та переосмислити її... А на закінчення екскурсії кожен відвідувач зміг вдарити у дзвін, вшановуючи пам'ять людей, загиблих за часів Голодомору. Цей музей варто відвідати. Адже історію свого народу не можна забувати».

Сторінка 1 з 2
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Фільтрувати матеріали за датою: грудня 2015