Пітер Пен і чарівна КРОКландія — Університет «КРОК»

Новини та події

Пітер Пен і чарівна КРОКландія

29 грудня 2015 Новини та події

Наприкінці кожного року в «КРОЦі» лунають дитячі голоси та дзвінкий сміх, сяють посмішки та спалахи камер, грає гучна святкова музика. По коридорах і аудиторіях Університету ходять казкові герої та звірята… Діти немов потрапляють до казки. Хоча ні! Не немов, а дійсно потрапляють! Адже традиційно напередодні Нового року співробітники, студенти та випускники «КРОКу» готують найграндіознішу подію для найменших «КРОКівців» – новорічну казку.

Цього року на сцені розважали діточок герої всім відомої казки «Пітер Пен», у якій розповідається про маленького літаючого хлопчика, який не хотів дорослішати, та про злодіїв-піратів, які намагалися зірвати святкування Нового року. Проте, як і в усіх казках, добро завжди перемагає! Добрий чарівник Дід Мороз врятував маленьких героїв та, звісно ж, після казки роздав діточкам солодкі подаруночки. Аби отримати свій смаколик, малеча танцювала, співала та розповідала віршики.   

Для більш дорослих діточок в аудиторіях було організовано різноманітні студії, де «КРОКівські» студенти, перевдягнені у звірят, вчили виготовлювати листівки та прикраси, робили художні розписи хною та фарбами, патріотичні листівки та плакати, розмальовки та орігамі. А найдоросліші  діти відвідали майстер-клас і тепер навіть знають, як складати кубіка Рубіка.

Після такого щільного графіка з’являється неабиякий апетит. Щоб гості могли поласувати солоденьким, на третьому поверсі працювало новорічне кафе «Пітер Пен».

Вже кілька років поспіль створювати чудову атмосферу Нового року нашому Університету допомагає народний художній колектив – джаз-бенд «Крок» Центру дитячої та юнацької творчості Солом’янського району м. Києва, який підтримує особливий, піднесений настрій.

Такий теплий та емоційний день залишиться не тільки в серцях глядачів та гостей «КРОКландії». На згадку у них залишаться яскраві фотографії від друга та партнера нашого Університету – фотографа Євгенія Зінченка. 

Висловлюємо слова щирої вдячності всім, хто був причетний до того, щоб дитяче свято відбулось. Ми щасливі, що в «КРОЦі» традиції живуть і передаються із покоління в покоління.

Адміністрація: Лаптєв Сергій Михайлович, Наконечна Наталія  Василівна, Титаренко Наталія Вікторівна, Чабала Катерина Григорівна, Дудко Сергій Віталійович, Білозор Інна Миколаївна, Карапетян  Олександр Робертович, Чепіга Анастасія Петрівна, Ковальчук Наталія Олександрівна, Кудряшов Олександр Юрійович.

Режисер – Дубенський Роман Ігорович.

Акторський склад: Кучма Максим, Мігаль Денис, Потьомка Ігор, Карпенко Альона, Шупило Анна, Тела Джонатан, Андрієнко Леся, Векуа Отарі, Степанченко Ігор, Донцов Вадим, Анабтаві Наум, Пефтієв Микола, Назаренко В’ячеслав, Корсунівський Дмитро, Коцур Марина, Мацикевич Олександр.

Театр танцю «КРОК»: Кулініч Каріна, Чміль Альона, Кисіль Анна, Онопрієнко Жанна, Паламарчук Марина, Рассол Аліна.

Аніматори: Деректоренко Анна, Романов Михайло, Магдік Анастасія, Коцюба Анастасія, Вовчок Вікторія, Лір Єлизавета, Андрієті Олександр, Архипенко Костянтин.

Дід Мороз та Снігуронька: Романов Михайло, Гусакова Марина.

Майстер-класи: Лавренюк Лілія, Полозюк Роман, Зирянов Слава, Поботін Роман, Луцюк Христина, Заярна Ніна, Бабат Альона, Чарупа Лариса, Белугін Олександр, Піж’янов Cергій, Клименко Анастасія, Рибка Кирило.

Новорічне кафе: Мельник Ірина, Мазур Даша, Костиря Поліна.

Допомога: Книш Віктор, Рачинський Дмитро, Горкушин Олександр, Табачек Павло, Саєнко Вадим, Дерябкін Андрій, Щека Олександра, Омельченко Юлія, Герасьов Дмитро, Піщєв Євгеній.

Пошив костюмів: Пілюченко Даша, Карпенко Альона.

Зал: Мельник Ірина, Войтенко Анастасія, Луцюк Христина.

Новорічна казка "Пітер Пен та КРОКландія"

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

 

 
Оновлено: Вівторок, 12 січня 2016 10:57
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Пітер Пен і чарівна КРОКландія