Виставка Дмитра Ткача — Університет «КРОК»

Новини та події

Виставка Дмитра Ткача

29 грудня 2015 Новини та події

22 грудня 2015 року в Україні відзначається день працівників дипломатії. Для Університету економіки та права «КРОК» це подвійна подія, адже саме у цей день своє 65-річчя святкував проректор Університету Дмитро Іванович Ткач, доктор політичних наук, професор, Надзвичайний і Повноважний Посол України. Діяльність пана Дмитра на дипломатичній ниві широковідома в Україні та поза її межами.

Ми знаємо Дмитра Івановича не лише як державного діяча, політика та дипломата. Майже весь вільний час він приділяє мистецтву. Багатий духовний світ митця знаходить своє емоційно забарвлене відображення в керамічних роботах. Тому не дивно, що з нагоди святкування свого ювілею Дмитро Іванович організував виставку власних робіт, які розташувалися в золотій залі Українського фонду культури.

Щоб відзначити таку важливу дату, на відкриття виставки завітали люди з найближчого оточення Дмитра Івановича:

Чебикін А.В., президент Національної академії мистецтв, ректор Київської національної академії образотворчого мистецтва та архітектури, Бокотей А.А., академік НАМУ, Мельник А.І., академік НАМУ, Яковлев М.І., перший заступник президента НАМУ, Ерно Кешкень, Надзвичайний і Повноважний Посол Угорщини в Україні, Тарасюк Б.І., народний депутат України, Міністр закордонних справ України (1998–2000, 2005–2007 рр.), Огризко В.С., Міністр закордонних справ України (2007–2009 рр.), Олійник Б.І., голова Українського фонду культури, Цибух В.І., Надзвичайний і Повноважний Посол України, Лаптєв С.М., ректор Університету «КРОК», Міщенко В.С., перший проректор Університету «КРОК», Гіжевський В.К., декан юридичного факультету Університету «КРОК», Кахута Н.Д., декан факультету економіки та підприємництва Університету «КРОК», Кармадонова Г.К., український дипломат, Холявко М.П., академік, доктор технічних наук, професор. На деякий час велична золота зала перетворилась на затишну кімнату, де зібрались близькі люди з надзвичайно приємного і водночас урочистого приводу – привітати іменинника теплими словами та подарунками.

«КРОКівська» родина приєднується до привітань і щиро бажає Дмитру Івановичу та його родині міцного здоров’я, успіхів, миру, злагоди і, звісно ж, творчої наснаги для створення нових шедеврів української культури.

Відкриття виставки Дмитра Ткача

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 29 грудня 2015 15:51
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Виставка Дмитра Ткача