З Днем народження, SPG! — Університет «КРОК»

Новини та події

З Днем народження, SPG!

22 грудня 2015 Новини та події

Студентська проектна група SPG відсвяткувала свої 5 років: 5 років успіху, 5 років лідерства, 5 років професійного та особистісного розвитку!

В суботу, 19 грудня, більш ніж 40 гостей привітали проектну групу зі святом!

На першому ювілеї  були присутні всі члени SPG, партнери, які багато років підтримували її діяльність, а також зіркові випускники, що вже досягли професійних висот і завжди пам’ятатимуть про SPG як про дружну сім’ю, в якій робили перші кроки до успіху.

Презентацію досягнень SPG від самого початку її існування провела засновниця проектної групи Ірина Тулякова. Вона розповіла історію створення групи, презентувала всі 5 складів команд, завдяки чому новачки дізналися про організацію наймасштабніших проектів SPG.

Особливою подякою SPG – фірмовим бумерангом –  були нагороджені партнери, що підтримували проектну групу майже від самого її заснування. Це Світлана Заріпова («Асоціація випускників Університету КРОК»), наставник медіа-групи KMG Тарас Валігура та Катерина Чабала з департаменту зв’язків з громадськістю та реклами.

Завершили святкування приємним солодким сюрпризом – величезним тортиком «SPG: 5 років успіху», а також грою «Таємний друг», за умовами якої кожен подарував hand-madeлистівку одному з гостей свята.

Попереду на SPG чекає ще багато грандіозних проектів, багато років успіху та плідної співпраці. Ми завжди будемо робити сьогодні те, про що інші подумають лише завтра! 

5 років SPG

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 22 грудня 2015 17:23
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » З Днем народження, SPG!