«КЕПІТ-експерт» набирає обертів — Університет «КРОК»

Новини та події

«КЕПІТ-експерт» набирає обертів

14 грудня 2015 Новини та події

8–11 грудня 2015 року відбулася низка виїздів студентів Коледжу економіки, права та інформаційних технологій до київських шкіл у рамках проекту «КЕПІТ-експерт». Нагадаємо, що «КЕПІТ-Expert» – це освітній проект для учнів 8–10 класів, що передбачає проведення студентами корисних майстер-класів з економічної, екологічної, юридичної, комп’ютерної грамотності.

Цей тиждень у київських ЗОШ № 234, 167 та 124, куди вирушили наші студенти, було присвячено праву, саме тому «колежани» виступали перед учнями у якості експертів з юридичної грамотності.

Хочемо привітати студентів 1 курсу КЕПІТу, для яких це був перший виступ у рамках проекту: Зоня Андрія, Козакова Антона, Стеценка Андрія, Яцентюка Назарія, Сидоренко Яну, Петричка Юрія, Дзьокіша Святослава. Вони старанно готувалися протягом тривалого часу, аби виступити перед школярами з інтерактивними презентаціями. Разом із першокурсниками майстер-класи проводили вже більш досвідчені учасники проекту – студенти 2 курсу Віштал Леонтій і Табачек Павло.

Можна сміливо сказати, що дебют вдався, адже загалом близько 300 учнів змогли прослухати цікаві виступи. Більшість школярів були надзвичайно активними і мали багато запитань до студентів.

Наприкінці зустрічей найактивніші та найуважніші слухачі отримували приємні подарунки.

Дякуємо адміністраціям шкіл № 234, 167 та 124 за плідну співпрацю!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «КЕПІТ-експерт» набирає обертів