Концерт з нагоди 16-річчя ФМВ — Університет «КРОК»

Новини та події

Концерт з нагоди 16-річчя ФМВ

07 грудня 2015 Новини та події

3 грудня 2015 року відбувся святковий концерт, присвячений 16-му Дню народження факультету міжнародних відносин. Саме з цього надзвичайно приємного приводу Студентська рада ФМВ на чолі з Юрієм Грубою влаштувала справжнє свято душі – концерт. Актова зала була переповнена настільки, що деяким глядачам потрібно було докласти неабияких зусиль, щоб зайняти собі «смачні» місця.

Уже стало гарною традицією, що саме декан факультету Віра Володимирівна Рокоча відкриває концерт вітальним словом. Також вона відзначила найкращих студентів і разом зі своїм заступником Нелею Миколаївною Момот вручила їм почесні нагороди. Щирі усмішки не сходили з обличь студентів, які отримували на сцені відзнаки на очах своїх знайомих. Тож нагороди здобули:

Єловська Євгенія – найактивніша староста, за активну студентську позицію

Січевлюк Антон – за підтримку іміджу факультету, активну наукову роботу

Мошляк Дмитро – за старанність у навчальній діяльності, підтримку іміджу факультету

Петрук Максим – за старанність у навчальній діяльності, підтримку іміджу факультету

Осипенко Микола – за старанність у навчальній діяльності, підтримку іміджу факультету

Вітаємо Вас!

Також за відданість факультету свої заслужені нагороди отримали викладачі. Так, за багаторічну співпрацю і любов до факультету міжнародних відносин було нагороджено Людмилу Федорівну Мелько, завідувача кафедри туризму, та Бориса Михайловича Одягайла, професора кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності та логістики.

Дякуємо Вам за Вашу роботу!

Приємною несподіванкою став виступ гостя та гарного знайомого нашого Університету Вертегела Андрія Григоровича, президента громадської організації «Київський слов’янський університет», який привітав усіх зі святом та подарував найкращим студентам запрошення до «Парку Київська Русь» на зимову казку.

Протягом концерту глядачів розважали учасники Культурного центру. На час виступу активісти перевтілились у звичайну сільську родину, яка приїхала до Києва, щоб віддати вчитися єдину улюблену донечку. Повагавшись, куди найкраще піти навчатися, майбутня студентка, звісно ж, обирає факультет міжнародних відносин.

Привітати своїми виступами іменинника завітали і студенти інших факультетів: Марина Коцур (ЮФ) і Анастасія Клименко (ФЕП) заспівали романтичні пісні.

Звичайно, не обійшлося й без «міжнародників»: Юрій Груба та Анна Андреєва  надзвичайно проникливо виконали під гітару пісню «Вахтерам», Валерія Євтушенко разом із Поліною Костирею станцювали зворушливий танок, а Гюнель Сулейман просто «розкачала» зал своїм міксом популярних пісень, виконаним під неперевершений бітбокс від Віталія Куликовського. Кульмінаційним номером концерту став «король» українського танцю – запальний гопак від Юрія Груби та Поліни Костирі.

Дякуємо всім, хто був причетний до цього свята душі:

Грубі Юрію, Луцюк Христині, Савичу Ярославу, Андреєвій Анні, Дерябкіну Андрію, Корсунівському Дмитру, Дубенському Роману, Коцур Марині, Євтушенко Валерії, Куликовському Віталію, Сулейман Гюнелі, Клименко Анастасії, Костирі Поліні.

Хочемо ще раз приєднатися до всіх привітань, які лунали на адресу факультету міжнародних відносин, та побажати процвітання і талановитих студентів, які з гордістю будуть носити звання «міжнародника». Адже, як казав один із учасників концерту, факультет міжнародних відносин – це запорука успішного майбутнього! 

 

Оновлено: Понеділок, 07 грудня 2015 21:28
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Концерт з нагоди 16-річчя ФМВ