«КРОКівці» – призери проекту «IT-MARITIME»! — Університет «КРОК»

Новини та події

«КРОКівці» – призери проекту «IT-MARITIME»!

21 грудня 2015 Новини та події

Сучасний світ неможливо уявити без впровадження нових технологій. Розвинені країни приділяють значну увагу розвитку  IT-сфери та організовують велику кількість проектів, у яких можуть брати участь усі бажаючі. І саме студенти демонструють досить ефективний підхід до вирішення важливих IT-питань та пропонують найбільш цікаві ідеї. Протягом останнього часу Україна також підтримує цей тренд, надаючи можливість українським студентам брати участь у конкурсах IT-проектів. «КРОКівці», звісно ж, не втрачають нагоди не просто долучитися до таких проектів, а ще й перемогти в них!

15–17 грудня 2015 року відбувся фінальний етап щорічного студентського конкурсу  IT-проектів «IT-MARITIME». Організаторами цього конкурсу виступили Київська державна академія водного транспорту імені гетьмана Петра Конашевича-Сагайдачного (КДАВТ) та підрозділ «KTU – центр передачі знань».

Конкурс складався з трьох послідовних етапів, після яких і було виявлено переможців. На першому (підготовчому) етапі учасники надсилали свої роботи у вигляді презентацій. Під час другого етапу експертна комісія знайомилася з поданими проектами та визначала кращі роботи, які відповідали всім вимогам і критеріям їх виконання. На фінальному етапі учасники особисто презентували та захищали свої проекти, після чого і було визначено переможців, які отримали грошові винагороди та цінні подарунки від спонсорів.

Отже, за результатами проекту призові місця посіли саме «КРОКівці»!

ПЕРШЕ місце за напрямком «Хмарні технології»:

Дмитренко Денис (Університет «КРОК», Інститут інформаційних та комунікаційних технологій, «Комп’ютерні науки»), Бойко Богдан (випускник КЕПІТу, «РПЗ», наразі - студент Університету «КРОК», Інститут інформаційних та комунікаційних технологій, «Комп’ютерні науки») та Панченко Владислав (випускник КЕПІТу, «ОПСІК»,  наразі студент Університету «КРОК», Інститут інформаційних та комунікаційних технологій, «Комп’ютерні науки»).

 

Тема проекту «Створення корпоративного середовища комунікацій на основі хмарних служб системи Microsoft Office 365 для освітніх установ».
Керівник – Чернозубкін Ігор Олександрович.

ДРУГЕ місце за напрямком «2D-3D графіка»:

Борисенок Олександр (випускник КЕПІТу, «РПЗ», наразі  студент Університету «КРОК», Інститут інформаційних та комунікаційних технологій, «Комп’ютерні науки») та Бурська Ірина Ігорівна (випускниця КЕПІТу, «РПЗ», наразі студентка Університету «КРОК», Інститут інформаційних та комунікаційних технологій, «Комп’ютерні науки»).

Тема проекту «Дитячий майданчик».
Керівники – Шикова Олена Миколаївна, Іларіонов Олег Євгенович.

Вітаємо наших переможців та їхніх керівників і бажаємо нових звершень!

Висловлюємо вдячність організаторам конкурсу «IT-MARITIME» за вагомий внесок у розвиток молоді. 

Оновлено: Вівторок, 22 грудня 2015 12:44
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «КРОКівці» – призери проекту «IT-MARITIME»!