#проКРОК: враження випускника-маркетолога — Університет «КРОК»

Новини та події

#проКРОК: враження випускника-маркетолога

28 липня 2022 Новини та події

Катеруша Денис – випускник магістратури 2022 року спеціальність «Маркетинг» поділився своїм досвідом навчання на дистанційні формі.

«Мені було важливо не просто отримати «корачьку»! Я прагнув знань, з острахом поглядаючи на дисципліни які на мене чекали, оскільки моя професія (лікар) трошки далека від спеціальності, яку я вирішив опанувати. Але тепер, коли шлях позаду, я з посмішкою згадую, як легко все мені давалось. Тому що викладачі, які в мене були – це справжні професіонали, талановиті вчителі, добрі та чуйні люди! Стикаючись з проблемами у пізнанні нового – я завжди отримував підтримку і допомогу.

Хочу подякувати всім викладачам Університету «КРОК». Ви однозначно робите кожен день велику справу, Ви навчаєте майбутніх конкурентноспроможних фахівців і патріотів України. Ви даєте ґрунтовні знання з різних областей науки. Кожен з викладачів підходить до викладання дисциплін зі своїм баченням, зі своїм стилем і це – неймовірно! Навчання ще ніколи не було таким цікавим. Кожен з Вас намагається дати студенту все, щоб у майбутньому він досягнув успіху, щоб потім став гордістю для своїх батьків і країни!»

Оновлено: Середа, 19 квітня 2023 12:37
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » #проКРОК: враження випускника-маркетолога