Doors Open Days 2022 – Dual Higher Education — Університет «КРОК»

Новини та події

Doors Open Days 2022 – Dual Higher Education

06 липня 2022 Новини та події

29 червня 2022 року за ініціативи Одеського національного економічного університету відбувся онлайн захід «Дні відкритих дверей «Doors Open Days 2022 – Dual Higher Education», який заплановано відповідно до Інституціонального календаря з розповсюдження інформації про грантовий проєкт COOPERA Erasmus+ «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні».

У заході взяли участь українські ЗВО – партнери проєкту, а саме Ужгородський національний університет, Університет «КРОК», Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Одеський національний економічний університет, Україна Міністерство освіти і науки України.

Команду Університету «КРОК» представили: Наталія Літвін, проректор з науково-педагогічної роботи Андрій Лотарєв, директор навчально-наукового інституту міжнародної освіти Неля Момот, Завідувач кафедри міжнародних відносин та журналістики

Метою заходу було:

  • Ознайомити абітурієнтів з перевагами дуальної вищої форми навчання в закладі вищої освіти.
  • Сприяти прийняттю абітурєнтами остаточного рішення стосовно вибору спеціальності, спеціалізації та дуальної форми вищого навчання.
  • Роз`яснити умови вступу до закладу вищої освіти за дуальною формою вищого навчання.

Під час зустрічі завідувач кафедри міжнародних відносин та журналістики Неля Момот презентувала результати проєкту з дуальної освіти на спеціальності «Журналістика». Зокрема, поділилася досвідом того, як проєкт продовжується в умовах війни. Команди університетів обговорили спільні виклики та план дій реалізації моделі дуальної освіти.

Проєкт Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні/ COOPERA спрямований на інтеграцію дуальної вищої освіти (DHE) у країнах-партнерах, а також розвиток навичок працездатності, підвищення релевантності навчання студентів відповідно до потреб професійного світу, досягнення більшої економічної ефективності та соціальної інтеграції. Координатором проєкту є Академія економічної освіти, Молдова; національним координатором є Університет «КРОК», Україна.

Проєкт співфінансується Програмою Європейського Союзу Еразмус +.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Doors Open Days 2022 – Dual Higher Education