Семінар «Можливості платформи Web of Science» — Університет «КРОК»

Минулі події

Семінар «Можливості платформи Web of Science»

31 березня 2017 Архів оголошень

Шановні колеги! У зв’язку із необхідністю публікувати результати наукових досліджень у виданнях, що входять до наукометричних баз даних (для цілей одержання вчених звань прийнятні лише наукометричні бази Scopus або Web of Science), постає багато питань щодо пошуку видання та базових умов для публікацій (оформлення, вартість тощо).

Для науковця важливість публікації статті у журналі, що включений до Scopus або Web of Science, обумовлена не лише нормативними вимогами, але й цінністю оприлюднення власних здобутків у визнаних міжнародною науковою спільнотою та цитованих виданнях. З іншої сторони, такі бази даних є джерелом для одержання найбільш актуальних знань з різних галузей науки.

31 березня (п’ятниця) в Університеті відбудеться семінар на тему «Можливості платформи Web of Science для якісних наукових досліджень та навчання (Web of Science Core Collection, Journal Citation Report, EndNote, ResearcherID)» у рамках якого будуть обговорені основні аспекти роботи із платформою Web of Science (спікер – Ірина Тихонкова).

Початок семінару о 17.00 год. в ауд. 245 (тривалість – 1 год. 20 хв.). Запрошуємо всіх бажаючих!

Довідки у відділі аспірантури і докторантури Університету (каб. 121, вн. 131).

Оновлено: П'ятниця, 07 квітня 2017 17:14
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Семінар «Можливості платформи Web of Science»