Театр підкорює студентські серця — Університет «КРОК»

Новини та події

Театр підкорює студентські серця

16 жовтня 2015 Новини та події

3 жовтня 2015 року активісти Студентської ради  завітали до  Молодого театру на виставу «Загадкові варіації».

На безлюдний острів у крижаному норвезькому морі, де останні 15 років відлюдником мешкає відомий письменник, приїздить журналіст з маленької провінційної газети, аби взяти інтерв’ю. Чому нобелівський лауреат погоджується на це, адже він ненавидить журналістів? А можливо, це зовсім і не журналіст? Тоді для чого він приїхав? Вони розмовляють про якусь жінку. Хто вона?

Ця надзвичайна детективна історія з багатьма пострілами, що була написана видатним драматургом Еріком-Емманюелем Шміттом спеціально для бенефісу зірки французького кінематографа Алена Делона, занурила студентів  у вир шалених пристрастей, несподіваних сюжетних поворотів, чуттєвих любовних історій та неповторного французького гумору у виконанні неперевершених акторів Молодого театру Станіслава Боклана (заслуженого артиста України) та Олексія Вертинського (народного артиста України).

Режисер Андрій Білоус відмінно впорався з непростим завданням – створити захоплюючу постановку лише для двох акторів. Вистава «Загадкові варіації» отримала премію «Київська пектораль 2013»  у номінації «За кращу чоловічу роль» (Олексій Вертинський), срібний диплом за кращий акторський дует ХІ Міжнародного театрального форуму «Золотий Вітязь» (Росія, м. Москва, листопад 2013 р.), диплом у номінації «Краща вистава» Міжнародного театрального фестивалю «Мельпомена Таврії» (м. Херсон, травень 2014 р.).

Це неймовірно зворушлива історія кохання у виконанні двох талановитих акторів. Вистава  подарувала справжнє свято для душі, змусила вкотре замислитися над сутністю стосунків між чоловіком і жінкою, дозволила зануритися в атмосферу внутрішнього світу героїв, співчувати та радіти разом з ними.

Студенти були дуже зворушені та безмежно вдячні за глибокі емоції. БРАВО!

Оновлено: Понеділок, 19 жовтня 2015 08:40
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Театр підкорює студентські серця