Нагороджено найкращих студентів — Університет «КРОК»

Новини та події

Нагороджено найкращих студентів

26 жовтня 2015 Новини та події

20 жовтня 2015 року в Колонній залі Київської міської ради відбулось урочисте нагородження студентів столиці. 60 активістів отримали одноразову премію розміром 1275 грн, а 150 – річну стипендію загальною сумою 3600 грн. Департамент освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради вручив стипендії та премії за 2014–2015 навчальний рік найкращим студентам, до числа яких потрапили і наші «КРОКівці». 

Річною стипендією було відзначено Олександра Пижова, який в цьому році закінчив Коледж економіки, права та інформаційних технологій і наразі є студентом 3 курсу юридичного факультету Університету «КРОК». Упродовж навчання Олександр займається науковою діяльністю, підтримує активну громадянську позицію, має сім наукових публікацій, координує наукові конференції, є засновником та головою Студентського наукового товариства, екс-головою екологічного клубу «Лотос».

Ярослава Сінько, студентка магістратури факультету економіки та підприємництва, отримала премію за високу успішність у навчанні на бакалавраті за спеціалізованою програмою «КРОК-Лідер». Під час навчання за двома напрямами підготовки («Фінанси і кредит» та «Право») Ярослава проявила неабиякі успіхи, за що отримала дипломи з відзнакою. Також Ярослава неодноразово була призером зовнішніх та внутрішніх олімпіад, брала участь у міжнародних та міжвузівських науково-практичних конференціях.

Студентська молодь була запрошена на офіційну зустріч, у рамках якої київський міський голова Віталій Кличко вручив свідоцтва стипендіатам та преміантам.

Вітаємо наших «КРОКівців» з отриманням почесних нагород та зичимо подальших звершень. «КРОК» пишається Вами!

Оновлено: Вівторок, 27 жовтня 2015 12:10
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Нагороджено найкращих студентів