Цікаві зустрічі у Клубі успішних викладачів — Університет «КРОК»

Новини та події

Цікаві зустрічі у Клубі успішних викладачів

23 жовтня 2015 Новини та події

Як навчають підприємництву у Вищій школі Амстердама? Майкл Тугунтке, тренер та старший викладач Школи, і Мартін Харінг, директор Центру підприємництва Амстердама, поділилися своїм досвідом з учасниками Клубу успішних викладачів 20 жовтня 2015 року.

За словами гостей Університету, голландські студенти можуть обирати підприємництво для навчання як «модуль». Протягом семи тижнів інтенсивної роботи у командах, у єдиному просторі з викладачами та підприємцями вони мають розробити та запустити таку бізнес-ідею, з якої, як кажуть спікери, можна прожити. Тренери розвивають у студентів підприємницький тип мислення та закликають застосовувати його не лише при веденні власної справи, а й взагалі по життю.

Неймовірно енергійні та інтерактивні спікери дуже доступно продемонстрували колегам альтернативну модель поведінки викладача в аудиторії.

У рамках другої теми зустрічі Клубу «Діалог і діалогічність – основи комунікативної компетентності викладача» учасники поговорили і потренувалися з Наталією Романь вести ефективні комунікації, а також визначилися, які ж перешкоди вони створюють у власних діалогах. 

Також під час зустрічі відбулася презентація «Планера успішного викладача», який є розробкою Клубу.

Висловлюємо подяку спікерам за цікаві теми, а також Асоціації випускників та управлінню міжнародного співробітництва «КРОКу» за організаційну підтримку!

Оновлено: Неділя, 25 жовтня 2015 17:02
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Цікаві зустрічі у Клубі успішних викладачів