День відкритих дверей Коледжу Online — Університет «КРОК»

Новини та події

День відкритих дверей Коледжу Online

20 лютого 2015 Новини та події

19 лютого Коледж економіки, права та інформаційних технологій Університету «КРОК» знайомився зі вступниками в онлайновому режимі. Цього дня на сайті «КРОКу» відбувалася пряма трансляція Дня відкритих дверей. Головні теми заходу – вступ та навчання в коледжі і продовження здобуття освіти в університеті на базі рівня «молодший спеціаліст».

Спілкувалися з глядачами автор освітнього блогу «Учись» Костянтин Чабала та головний редактор студентської онлайн-газети «KROK TIMES» Марина Гусакова.

Насамперед ведучі трансляції заспокоїли майбутніх абітурієнтів – чутки про неможливість вступу на старші курси університету після закінчення коледжу залишаються лише чутками. Про це багато говорилося перед новорічними святами, проте на сьогодні диплом молодшого спеціаліста дає право продовжити навчання з другого чи третього курсу в університеті за відповідним або суміжним напрямом підготовки.

Відповідаючи на запитання глядачів, що скористалися спеціальною формою на сайті «КРОКу», Костянтин Чабала розповів про заочне навчання в коледжі, оцінювання результатів вступних іспитів та порядок формування рейтингового списку вступників, специфіку навчання за певними спеціальностями, можливість поглибленого вивчення англійської мови в коледжі, діяльність Центру розвитку кар’єри, спеціалізовані освітні програми та переваги для студентів цих програм тощо.

Деяких глядачів цікавило актуальне для дев’ятикласників питання вибору – коледж чи школа. Перелічуючи можливі  плюси на користь першого або другого варіанта, Костянтин Чабала зауважив, що коледж дозволяє остаточно визначитися з майбутніх фахом та за потреби раніше змінити свій професійний курс. Проте школа, на його думку, дає більш глибокі знання зі шкільної програми 10–11 класів.  

Вступників, що мають сумніви з приводу майбутнього фаху, ведучі Дня відкритих дверей запросили до профорієнтаційного табору «PROF CAMP», що проходитиме  23–28 березня на базі «КРОКу» і включатиме презентації професій, ділові ігри, екскурсії на підприємства, профорієнтаційне тестування.

Також ведучі нагадали, що 28 лютого відбудеться День відкритих дверей Університету «КРОК» і Коледжу економіки, права та інформаційних технологій у звичайному форматі, і запросили всіх бажаючих познайомитися з навчальними закладами, прийшовши на 11.00 за адресою: м. Київ, вул. Лагерна, 30–32 (мапа).

Повну версію трансляції Дня відкритих дверей Online можна переглянути тут.

Оновлено: Четвер, 26 лютого 2015 15:46
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » День відкритих дверей Коледжу Online