Виробнича нарада в КЕПІТі — Університет «КРОК»

Новини та події

Виробнича нарада в КЕПІТі

23 лютого 2015 Новини та події

19 лютого 2015 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбулась традиційна виробнича нарада голів циклових комісій та адміністрації навчального закладу.

У нараді також взяв участь перший проректор Університету Шаров Олег Ігорович. На засіданні були розглянуті найактуальніші питання сучасного стану навчально-виховного процесу: аналіз роботи циклових комісій за перше півріччя 2014–2015 навчального року; організація останнього етапу атестації викладачів; перспективні завдання щодо організації виробничої практики; аналіз стану методичного забезпечення дисциплін; організація внутрішнього аудиту; підсумки участі викладачів у роботі міських методичних об’єднань; організація та проведення предметних олімпіад; створення нових спеціалізованих програм та інші. 

Відкрила засідання виробничої наради директор Коледжу Сумбаєва Людмила Петрівна, яка привітала присутніх та подякувала за відповідальне ставлення до обов’язків, побажала нових вершин на освітній ниві. Далі розпочалась активна дискусійна робота. Учасники виробничої наради мали можливість висловити свої пропозиції, бачення щодо вирішення нагальних питань. Перший проректор Шаров О.І. зупинився на питанні перспектив освітнього рівня «молодший спеціаліст» у контексті нового Закону України «Про вищу освіту» та проаналізував специфіку набору 2015 року. Представники адміністрації Коледжу відзначили діяльність голів циклових комісій у роботі з організації методичного забезпечення навчального процесу та наукової роботи студентів, направлених на формування самостійної, цілеспрямованої, самодостатньої особистості. За результатами обговорення було прийнято рішення щодо планування подальшої роботи циклових комісій. Тепла ділова атмосфера стала основою успішної роботи членів наради.

Співпраця, завдання, успіхи – це не слова, а справи КЕПІТу.

Оновлено: Субота, 28 лютого 2015 22:56
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Виробнича нарада в КЕПІТі