Акція «Я склав ЗНО! Я – Супергерой!» — Університет «КРОК»

Новини та події

Акція «Я склав ЗНО! Я – Супергерой!»

05 липня 2019 Новини та події

Впродовж травня та червня 2019 року випускники 11-тих класів складали ЗНО для майбутнього вступу в Університети України. Щорічно студентська проектна група «SPG» та студентство Університету «КРОК» проводять в Києві акцію «Я склав ЗНО! Я – Супергерой!» на підтримку учасників тестування.

Студенти вітають школярів із проходженням зовнішнього незалежного оцінювання, дарують значки «Я склав ЗНО! Я – Супергерой!» та фотографують на згадку, адже це перша сходинка до отримання омріяного статусу студента.

Цього року акція була проведена у 55 пунктах складання зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) м.Києва. Під час ЗНО з основних предметів значки супергероїв, вітання та підтримку отримали близько 5 тисяч учнів!

Вітаємо старшокласників із проходженням важливого тесту та бажаємо подальших успіхів у досягненні освітніх вершин!

Проте, перед випускниками тепер постає інший бентежний і важливий етап — вибір навчального закладу! Університет «КРОК» радо чекає своїх майбутніх студентів і пропонує широкий спектр спеціальностей та освітніх програм денної, заочної та дистанційної форми навчання.

Вступна кампанія на перший курс бакалаврату денної форми навчання розпочнеться вже з 10 липня і триватиме лише 12 днів, тобто до 22 липня!

Тож, вступай! Не зволікай!

Оновлено: Вівторок, 09 липня 2019 18:57
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Акція «Я склав ЗНО! Я – Супергерой!»