Підсумкове засідання голів циклових комісій Коледжу у 2018-2019 н.р. — Університет «КРОК»

Новини та події

Підсумкове засідання голів циклових комісій Коледжу у 2018-2019 н.р.

05 липня 2019 Новини та події

21 червня 2019 року відбулося підсумкове у цьому навчальному році засідання голів циклових комісій Коледжу економіки, права та інформаційних технологій. Модерувала засідання директор Коледжу Л.П. Сумбаєва. 

Зі вступним словом виступила проректор з науково-педагогічної роботи (навчальна робота) Н.М. Літвін, яка окреслила перспективи та пріоритети фахової підготовки молодшого спеціаліста. Учасником засідання також став директор Центру розвитку кар’єри Університету «КРОК» – О.Ф. Карлов, який означив загальні питання зі створення Експертної ради та професійних сертифікаційних програм у Коледжі.

Заступник директора Коледжу з навчальної роботи Л.О. Гурінова зауважила у своєму виступі щодо виконання навчальних планів та про їх особливості на наступний навчальний рік, а також про розподіл педагогічного навантаження та стан кадрового забезпечення на 2019-2020 н.р.

Заступник директора з наукової та методичної роботи І.В. Рибак довела до відома інформацію про плани наукової роботи Коледжу та включення до його змісту пропозицій від циклових комісій.

Заступник директора Коледжу з виховної роботи Н.В. Степаненко визначила напрямки виховної роботи на рік. Голови циклових комісій внесли пропозиції щодо науково-методичної роботи Коледжу.

Шановні голови циклових комісій Коледжу економіки, права та інформаційних технологій! Адміністрація Коледжу сердечно вдячна вам за співпрацю та підтримку. Бажаємо вам успіхів, натхнення, творчості!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Засідання голів циклових комісій Коледжу / КЕПІТ / 21.06.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: П'ятниця, 05 липня 2019 12:47
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Підсумкове засідання голів циклових комісій Коледжу у 2018-2019 н.р.