Візит до Історико-меморіального музею М. Грушевського — Університет «КРОК»

Новини та події

Візит до Історико-меморіального музею М. Грушевського

08 лютого 2016 Новини та події

У січні студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій відвідали Історико-меморіальний музей Михайла Грушевського, де взяли участь у Презентації культурно-освітнього проекту до 150-річчя від дня народження видатного українця.

Презентували проект Карчина Лариса Яківна (завідувач відділення навчально-виховної роботи Київської МАН), Топхурія Зураб (радник з питань культури Посольства Грузії в Україні), Стахів Григорій Миколайович (науковий співробітник Інституту української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України), Панькова Світлана Михайлівна (директор Історико-меморіального музею Михайла Грушевського), Кучеренко Микола Олександрович (провідний науковий співробітник Історико-меморіального музею Михайла Грушевського). Основні напрямки презентації проекту: організація дискусійного клубу «Історія навколо нас», дослідження творчої спадщини Михайла Грушевського, знайомство з місцями, пов’язаними з його життям.

Студенти Коледжу з готовністю та ентузіазмом сприйняли ідею проведення проекту. Сьогодні як ніколи літературні надбання М. Грушевського можуть послужити прекрасним прикладом аналітичного підходу до сприйняття сучасності. Тож будьмо відповідальними в прийнятті своїх рішень та виборі громадської позиції.

Оновлено: Четвер, 02 червня 2016 12:09
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Візит до Історико-меморіального музею М. Грушевського