«КРОК» взяв участь у міжнародній освітній виставці — Університет «КРОК»

Новини та події

«КРОК» взяв участь у міжнародній освітній виставці

17 березня 2015 Новини та події

12 березня 2015 року в Київському Палаці дітей та юнацтва відбулось урочисте відкриття VI Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2015». Серед учасників заходу був і Університет «КРОК». Усього на виставці представили 750 навчальних закладів із 22 регіонів України, а також заклади освіти та агенції Латвії, Литви, Швейцарії, Польщі, Чехії, Франції, Великої Британії, Канади, Словаччини, Естонії, США і Молдови.

Упродовж трьох днів роботи виставки педагоги, науковці, фахівці та відвідувачі мали можливість спілкуватися з представниками навчальних закладів, обмінюватися досвідом педагогічної практики, ознайомлюватися з сучасними технологіями навчання. 

Старшокласники та їхні батьки, студенти отримали актуальну інформацію про умови вступу до навчальних закладів, бакалаврські та магістерські програми, підготовчі курси, а також відповіді щодо специфіки здобуття освіти в обраній країні й особливостей запропонованих навчальних програм.

Під час виставки організатори відзначали найкращі заклади освіти в різних номінаціях. За плідну співпрацю з іноземними партнерами та закордонними ВНЗ, підтримку багатьох міжнародних освітніх програм для студентів (Erasmus Mundus, Tempus та ін.) Міністерство освіти і науки України та Національна академія педагогічних наук України відзначили Університет «КРОК» Гран-прі як лідера міжнародної діяльності. Також наш навчальний заклад було нагороджено дипломом за творчу працю з підвищення якості національної освіти. Почесною грамотою відзначено ректора Університету «КРОК» Сергія Михайловича Лаптєва за вагомий внесок і плідну організаторську діяльність із модернізації та оновлення галузі освіти.

Оновлено: Вівторок, 24 березня 2015 13:58
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «КРОК» взяв участь у міжнародній освітній виставці