Фахівцями Університету «КРОК» розроблено новий науковий напрям — Університет «КРОК»

Новини та події

Фахівцями Університету «КРОК» розроблено новий науковий напрям

20 січня 2016 Новини та події

Сучасні умови підвищення інноваційності управління будь-яких організаційних структур потребують використання не лише креативного потенціалу керівників і групи провідних фахівців цієї структури. Для цього необхідно використовувати креативний потенціал якомога більшої кількості співробітників.

В Університеті економіки та права «КРОК» Ігор Галиця, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри Університету «КРОК», та Олександр Галиця, кандидат юридичних наук, доцент, аналітик в галузі права, розробили новий науковий напрям «Інтелектуально-конкурентні ігри «Науково-технічний суд над ідеєю» (далі – ІКІ «НТСІ») як механізм підвищення конкурентоздатності організаційних структур».

Організація і проведення ІКІ «НТСІ», з точки зору авторів, дозволяють суттєво активізувати креативно-інноваційний потенціал підприємства і дають кожному співробітнику підприємства можливість реалізувати свій творчий потенціал. Причому співробітник може реалізовувати цей потенціал на постійній основі, беручи участь у ІКІ «НТСІ».

ІКІ «НТСІ» складається з ряду операцій, тобто відносно закінчених дій, які певним чином взаємопов'язані з іншими операціями і в сукупності складають закінчений механізм гри.

Цей науковий напрям отримав міжнародне визнання. Публікації про нього з’явилися в Україні, Білорусі, Франції, Німеччині та Болгарії.

Університет «КРОК» уже використовує інтелектуально-конкурентні ігри в навчальному процесі. За результатами ігор студенти отримали низку охоронних документів на об’єкти права інтелектуальної власності.

Щиро дякуємо колегам за їхній вклад у розвиток інформаційно-комунікаційних технологій. Пишаємося Вами! 

Оновлено: Вівторок, 11 квітня 2017 12:48
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фахівцями Університету «КРОК» розроблено новий науковий напрям