Театральний сезон – 2016 розпочато з шедевру — Університет «КРОК»

Новини та події

Театральний сезон – 2016 розпочато з шедевру

28 січня 2016 Новини та події

26 січня 2016 року студенти Університету «КРОК» відвідали Національний театр ім. І. Франка, де йшла одна з найвідоміших вистав із його репертуару  – «Кін IV».  

Ця вистава у вищій мірі сповідальна. Драма про історичну особу – геніального англійського актора Кіна – стає виразником таланту самих виконавців, їхнього емоційного захоплення життям, професією, а також особистісного відчуття щастя і болю. Життєстверджуючий, мудрий і водночас вражаюче веселий спектакль про долю Його величності Актора, в якому справжнє життя іноді виявляється сміховинною комедією, а гра на сцені перетворюється на трагічну реальність. 

Студенти Університету дякують адміністрації за незабутні емоції. Вистава сподобалась «КРОКівцям» від першої до останньої хвилини та подарувала неймовірні враження

Нарешті знову в театр! На цей раз драматичний театр ім. Івана Франка. Без сумніву, це краще, що я бачив за всі походи до театру. «Кін IV» – просто шедевр! Така гра акторів, така подача на більш сучасний лад... Море емоцій! Скажу так: Актор теж людина, він – нерв кожної вистави, у нього є гордість і честь, а розкриваючись перед глядачами він стає абсолютно беззахисним і вразливим.Ігор Степанченко (Правознавство, 3 курс)

Оновлено: Четвер, 28 січня 2016 12:26
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Театральний сезон – 2016 розпочато з шедевру