Продовжується набір на підготовчі курси — Університет «КРОК»

Новини та події

Продовжується набір на підготовчі курси

08 серпня 2018 Новини та події

Обираєте навчальний заклад та бажаєте підготуватися до вступу? У департаменті довузівської підготовки Університету «КРОК» триває набір слухачів підготовчих курсів – учнів 9-х та 11-х класів.

Слухачі підготовчих курсів 9-х класів готуватимуться до складання державної підсумкової атестації (ДПА) і вступу до Коледжу економіки, права та інформаційних технологій за трьома напрямами: економічним, юридичним та комп’ютерним.

Підготовчі курси до ЗНО-2019 для учнів 11-х класів і випускників минулих років – це не лише додаткова можливість здобути знання та систематизувати їх задля впевненості у своїх можливостях, а й психологічна адаптація до закладу вищої освіти. Крім того, це різноманітні заходи, семінари, лекції, що допомагають зробити перший крок до професійного спрямування.

Переваги підготовчих курсів:

  •  зручний графік;
  •  поруч із метро (можливість дистанційного навчання);
  •  привабливі умови (максимальне сприяння вступу в Коледж/Університет «КРОК»).

Щоб дізнатися детальну інформацію та зареєструватися на курси, звертайтеся за адресою: вул. Табірна, 30–32, каб. 320, 321 (департамент довузівської підготовки).

Завітайте на День відкритих дверей і зустріньтеся з адміністрацією Університету, дізнайтеся відповіді на всі запитання та додатково отримайте індивідуальну консультацію від персональних менеджерів зі вступу.

Оновлено: Четвер, 09 серпня 2018 08:06
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Продовжується набір на підготовчі курси