Незабутня подорож до Закарпаття — Університет «КРОК»

Новини та події

Незабутня подорож до Закарпаття

31 травня 2016 Новини та події

Щороку в травні 50 найбільш активних студентів Університету вирушають у подорож до найгарніших куточків нашої країни. Уже третій рік поспіль «КРОКівці» відвідують Закарпаття, яке славиться неповторними місцями. Зокрема, національним парком «Синевир», що береже справжню перлину закарпатської України – Синевирське озеро. З 22 по 24 травня студентський актив «КРОКу» мав щастя насолоджуватися красою цих місць.

Студентів знову гостинно приймав ресторанно-готельний комплекс «Арніка». А насичена програма подорожі не поступалася минулорічним. Першого дня – знайомство у форматі speed dating, на якому учасники розповідали один одному найцікавіші факти про себе. А потім місцевий колорит та дуже смачна кухня, похід до озера Синевир та підняття в гори. 22 травня «КРОКівці» знову підкорили гору Озерна, де з гордістю розгорнули прапор нашого Університету.

Другий день подорожі студенти провели дуже активно – змагання з футболу, волейболу, більярду, настільного тенісу, подолання гірських доріг на велосипедах. Також цього дня вони провели захоплюючий квест на території бази. Завершився насичений день улюбленими піснями біля багаття.

Майже весь третій день студенти-мандрівники провели на екстремальних дорогах Закарпаття, які завели їх спочатку до центру реабілітації ведмедів Синевиру, а потім до канатної дороги.

Чарівні місця, надзвичайні краєвиди, щасливе спілкування з друзями – усе це збережеться в пам’яті студентів та на безлічі яскравих світлин. Ректорська екскурсія вдалася!

Студенти Університету «КРОК» пишаються своїм вишем, що дає змогу побачити Україну у всій її красі та величі, насолодитися найкращими місцями та ще більше полюбити рідну землю. «КРОКівці» висловлюють вдячність ректору Університету Сергію Михайловичу Лаптєву за чудову подорож, яка на довгі роки залишиться в їхніх серцях!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Ректорська - 2016

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 02 червня 2016 14:19
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Незабутня подорож до Закарпаття