Майстер-клас для студентів-психологів «Гарячий ІТ-рекрутинг» — Університет «КРОК»

Новини та події

Майстер-клас для студентів-психологів «Гарячий ІТ-рекрутинг»

30 травня 2016 Новини та події

24 травня Центр розвитку кар’єри спільно із партнером – рекрутинговою компанією Zhuko.net організували майстер-клас «Гарячий IT-рекрутинг». Спікерами були Наталія Балабанова та Тетяна Мелікова, які мають більш ніж 10-річний досвід роботи у сфері підбору персоналу. Цікаво те, що проведення майстер-класу ініціювали студенти-психологи 1–2 курсу, які цікавляться рекрутментом і прагнуть більше дізнатися про всі тонкощі роботи в цій галузі.

На майстер-класі студенти дізналися про професію рекрутера, про те, з чого складається процес пошуку персоналу та які його інструменти. Також спікери відповіли на головні питання: з чого розпочати кар’єру в рекрутингу, як стати у ній професіоналом і досягти успіху.

Майстер-клас був наповнений позитивними емоціями. Студенти проявляли велику зацікавленість та допитливість, ставили багато запитань про специфіку роботи ІТ-рекрутера. Спікерам вдалося повністю задовольнити інтерес студентів до даної теми. Вони розповіли багато цікавих історій та навели чимало прикладів із власного досвіду. Кожен присутній на майстер-класі зміг примірити на себе роль рекрутера та визначити, чи хотів би він і надалі поповнювати свої знання та розвиватися у сфері підбору персоналу.

Від Центру розвитку кар’єри хочемо висловити подяку нашим партнерам – компанії Zhuko.net, спікерам за підтримку ініціативи студентів та проведення цікавого майстер-класу.

Оновлено: Понеділок, 30 травня 2016 18:06
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Майстер-клас для студентів-психологів «Гарячий ІТ-рекрутинг»