Творчий вечір Василя Дробота — Університет «КРОК»

Новини та події

Творчий вечір Василя Дробота

18 травня 2016 Новини та події

17 травня студенти КЕПІТу – груп «Правознавство» та «ОПСІК» під керівництвом викладача української мови та літератури Степаненко Н.В. відвідали творчий вечір «Василь Дробот – поет і громадянин», що відбувся в приміщенні Національного музею історії літератури. Творчість Василя Дробота – це своєрідне переосмислення філософії, культури, змісту свідомості й людського досвіду, в результаті якого поет робить висновок про цінність тих крихт щастя, які дарує нам життя.

Василь Леонідович читав свої поезії, розповідав історії їхньої появи. На зустрічі також були присутні Євгенія Зенюк та Олександр Різник – автори і виконавці пісень на вірші Василя Дробота, ведуча Наталія Веселицька.

У залі панувала атмосфера справжнього свята з властивим йому хвилюванням очікування й передчуття радості. І Василь Дробот виправдав довіру публіки. У його поезіях вразило поєднання, здавалося б, непоєднуваного: незвичайної скромності та яскравої індивідуальності. У кожному з виконаних творів авторові вдалося органічно поєднати ту поезію, яка була б цікавою для різних вікових категорій.

Хочеться вірити, що голос поета буде звучати в серцях людей вічно. Адже поезія – не лише гармонія суті буття і, за висловом Мандельштама, процес «усвідомлення своєї правоти», а й камертон, який є еталоном для людських почуттів і прагнень. Чуєте? Це пульсує камертон поезії Дробота: «Людина світить тому, що вона – зірка, і звучить тому, що вона – гармонія, як жайворонок над степом, без якого не може початися ранок...»

Оновлено: Четвер, 02 червня 2016 12:06
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Творчий вечір Василя Дробота