Зустріч з норвезьким науковцем Джун Дорніч — Університет «КРОК»

Новини та події

Зустріч з норвезьким науковцем Джун Дорніч

20 травня 2016 Новини та події

17 травня 2016 року в рамках проекту «Україна – Норвегія» до Університету економіки та права «КРОК» з офіційним візитом завітала представник Університету Норд (м. Будьо, Королівство Норвегія), PhD, науковець Джун Дорніч.

На час її візиту було заплановано кілька подій та зустрічей. Зокрема, зустріч з керівництвом «КРОКу», на якій обговорювалися питання ефективної взаємодії університетів. Учасники обмінялися досвідом з організації навчального процесу та наукової діяльності.

Також спеціально до візиту Джун Дорніч організовано круглий стіл з аспірантами Університету економіки та права «КРОК». На захід було запрошено близько 15 аспірантів, докторів філософії, які нещодавно захистили свої дисертації. У круглому столі також взяли участь директор Навчально-наукового інституту менеджменту безпеки Захаров Олександр Іванович та начальник Науково-організаційного відділу Лічман Тетяна Володимирівна.

Третя подія, яка була запланована в рамках візиту, – проведення лекції на тему «Стратегічний менеджмент та соціальний капітал» для слухачів курсів підвищення кваліфікації проекту «Україна – Норвегія» – військовослужбовців та членів їхніх сімей, які навчаються на базі Навчально-наукового інституту менеджменту безпеки за спеціальністю «Забезпечення безпеки підприємницької діяльності суб'єктів господарювання в Україні». До слухачів лекції  також приєднався президент Міжнародного фонду соціальної адаптації Рубцов Володимир Сергійович.

Загалом учасники заходу отримали позитивні враження. Тож сподіваємося на подальшу плідну співпрацю. 

Оновлено: П'ятниця, 20 травня 2016 12:30
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зустріч з норвезьким науковцем Джун Дорніч