Університет «КРОК» – лідер недержавної вищої освіти в Україні — Університет «КРОК»

Новини та події

Університет «КРОК» – лідер недержавної вищої освіти в Україні

29 травня 2016 Новини та події

Центр міжнародних проектів НДІ прикладних інформаційних технологій оприлюднив результати ювілейного десятого рейтингу вищих навчальних закладів ІІІ, ІV рівнів акредитації «ТОП-200 Україна». Започаткований у 2006 році, він є єдиним в нашій країні академічним рейтингом, в основу якого покладено порівняння університетів різних типів із застосуванням універсальної системи критеріїв.

Цього року оргкомітетом Національного академічного рейтингу «ТОП-200 України» за підтримки міжнародної наглядової експертної ради рейтингу додатково було введено критерій «Інноваційна діяльність університетів», який вимірювався обсягом інвестицій, зроблених приватним, високотехнологічним бізнесом в стартапи університетів.

За результатами рейтингу 2016 року Вищий навчальний заклад «Університет економіки та права «КРОК» посів 1 місце серед недержавних ВНЗ і 59 місце у загальному рейтингу з-поміж двох сотень українських вишів, представлених у «ТОП-200 Україна», зберігши минулорічні позиції.

Вітаємо всіх, хто вважає себе «КРОКівцями» і вболіває за долю Університету, з цим досягненням і бажаємо нашій alma mater нових перемог!

Оновлено: Неділя, 29 травня 2016 19:19
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Університет «КРОК» – лідер недержавної вищої освіти в Україні