Онлайн-зустріч консорціуму міжнародного проєкту ЄС Erasmus+ — Університет «КРОК»

Новини та події

Онлайн-зустріч консорціуму міжнародного проєкту ЄС Erasmus+

08 квітня 2022 Новини та події

6 квітня 2022 року була проведена онлайн-зустріч консорціуму міжнародного проєкту ЄС Erasmus+ «Медіація: навчання і трансформація суспільства / MEDIATS».

Андрій Лотарєв, начальник управління міжнародного співробітництва та Галина Богаченко, керівник проєктів та програм, представляли команду Університету «КРОК», який є співкоординатором проєкту, на онлайн-зустрічі консорціуму міжнародного проєкту ЄС Erasmus+, а також були модераторами заходу.

Зустріч розпочався хвилиною мовчання для вшанування світлої пам'яті воїнів та мирних громадян, які загинули унаслідок повномасштабної збройної агресії російської федерації проти України. У своїх виступах усі присутні висловили щирі співчуття та надихаючі слова підтримки українському народу, а також обговорили подальші кроки співпраці та розвиток міжнародної спільноти MEDIATS.

Варто зазначити, що консорціум співпрацює не лише у робочих питаннях: партнери готові допомагати один одному в складних життєвих ситуаціях. З початку війни усі партнери підтримували українців. За ініціативи та підтримки ректора Нідерландської бізнес академії, проф. Яна ван Звітена, Оксана Олійник, яка є випускницею магістерської програми медіації Бізнес школи Університету «КРОК», координує роботу української школи для дітей з України в м.Дордрехт. Оксана також була однією з учасниць тренінга для студентів програми медіації, що був організований в м.Дордрехт в листопаді 2021 року.

Марйон Куперс і Хея ван Кломпенберг, викладачі Нідерландської Бізнес Академії, організували групу допомоги з медичних питань для українців та надають іншу підтримку для своїх українських друзів. Галина Богаченко, керівник проєктів та програм Університету «КРОК», разом з Івет Лівіус, координатором освітніх питань міської ради м.Бреда та виконавчим директором НЛБА, організовують навчання для дітей з України, співпрацюючи зі школами м.Бреда. Яніна Недашківська, випускниця програми з медіації Бізнес школи Університету «КРОК», активно займається волонтерською діяльністю в Іспанії, зокрема разом зі співробітниками університету розвиває «Платформу за мир» в Католицькому університеті Сан Антоніо м.Мурсія, Іспанія. Все це завдяки допомозі Марії Мендес Рокасолано, викладача Університету UCAM, яка була тренером Яніни та інших студентів під час тренінгу для студентів програми з медіації, які відбулись в жовтні 2021 року в Іспанії.

На зустрічі учасники обговорилиy активності та подальші кроки з реалізації проєкту – організацію літньої школи в Державному університеті Батумі, національний семінар в Державному Університеті Гянджа, підготовку новин та оновлень для нового випуску ньюслеттера, підготоку публікацій проєкту.

Оксана Коваль, директор навчально-наукового інституту комунікацій Західноукраїнського національного університету, анонсувала проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Комунікація як чинник транспарентності соціальної взаємодії: психологічний, історичний, правовий, економічний та політичний виміри». Організатори планують провести конференцію 28 квітня на базі Західноукраїнського національного університету.

Радіємо, що консорціум проєкту МЕДІАТС перетворюється на МЕДІАТС-спільноту, в якій всі учасники проєкту спілкуються, допомагають одне одному, створюють та реалізують нові ініціативи, активно долучаються нові партнери, як от Західноукраїнський національний університет – це і є added value, цінність, вплив та значення проєкту.

Оновлено: П'ятниця, 08 квітня 2022 13:13
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Онлайн-зустріч консорціуму міжнародного проєкту ЄС Erasmus+