Відбулася зустріч партнерів проекту EANET — Університет «КРОК»

Новини та події

Відбулася зустріч партнерів проекту EANET

15 червня 2015 Новини та події

З 1 по 5 червня 2015 року у Чернівцях проходила чергова робоча зустріч учасників проекту «Темпус» «Мережа випускників-підприємців» (EANET), в якому беруть участь провідні університети Німеччини, Нідерландів, Грузії, Молдови, Румунії та України.

Під час зустрічі оргкомітету учасники проекту представили свій досвід зі створення асоціацій випускників-підприємців, обговорили проблеми та виклики проекту, запланували ключові активності на наступні 6 місяців, а також взяли участь у трьохденному семінарі-тренінгу, який провели Michael Tuguntke і Anoesjka Timmermans (Нідерланди) та Oliver Schmidt (Німеччина).

«КРОК» представляли співробітники і випускники навчального закладу – члени Асоціації випускників Університету «КРОК», що входять до робочої групи зі створення Бізнес-ліги АВУ «КРОК», зокрема:

  • Андрій Лотарев – начальник управління міжнародного співробітництва
  • Світлана Заріпова – голова правління АВУ «КРОК»
  • Галина Богаченко – керівник проектів та програм управління міжнародного співробітництва, член АВУ «КРОК»
  • Наталія Заверуха – член правління АВУ «КРОК», підприємець (директор у Pronet Business Technology, CEO & Co-Founder Всеукраїнського порталу Plushkin.org)
  • Альона Янішевська – керівник проектів та програм департаменту з розвитку, координатор проекту «Піраньї КРОКу: студенти-підприємці», член АВУ «КРОК»

Такий склад учасників забезпечив ефективну роботу нашої команди під час зустрічі. Ми презентували свій досвід зі створення та розвитку Бізнес-ліги АВУ «КРОК», були проактивними під час робочих сесій та семінарів, а Наталія Заверуха виступила експертом і поділилася практичним досвідом ведення бізнесу в Україні.

Активне спілкування, нетворкінг та культурні активності також були невід’ємною частиною цих днів. Висловлюємо щиру подяку за чудову організацію зустрічі партнерів EANET пану Олександру Ушенку, проректору ЧНУ ім. Ю. Федьковича, та його дружній команді.

Оновлено: Понеділок, 15 червня 2015 13:01
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відбулася зустріч партнерів проекту EANET