Концерт для батьків — Університет «КРОК»

Новини та події

Концерт для батьків

08 червня 2015 Новини та події

28 травня 2015 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбувся вже традиційний «Концерт для батьків», приурочений до Міжнародного дня сім'ї в рамках святкування Дня народження Університету.

На світі білому єдина,
Як і Дніпрова течія,
Домашнє вогнище родинне –
Оселя наша і сім'я

Адміністрація Коледжу, куратори запросили на свято батьків студентів, щоб висловити їм вдячність за допомогу в навчально-виховному процесі, відзначити та вручити подяки за постійну підтримку, розуміння та небайдужість у створенні ефективних умов для виховання наших дітей.

Дуже приємно було зустріти в залі цілі родини – з братами та сестрами, бабусями та маленькими дітьми. Ведучими концерту стали студенти І курсу, Міс та Містер Коледжу 2015 року Коваль Владислава і Віштал Леонтій. Вони на відмінно впоралися з відповідальною роллю.

Батьки мали можливість побачити на сцені своїх дітей. Представники Студентської ради Коледжу у своїй постановці «Сімейна ідилія» під керівництвом Гольцевої Аліни розповіли про нелегкі будні сучасного студентства і отримали в нагороду гучні аплодисменти.

Висловлюємо щиру вдячність адміністрації Університету та Коледжу за створення сприятливих, комфортних і теплих умов для навчання, розвитку та підтримки сімейних цінностей у сьогоднішніх непростих соціальних і політичних умовах.


Оновлено: Понеділок, 08 червня 2015 15:27
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Концерт для батьків