ЕКО «ЛОТОС» взяв участь у екофестивалі в парку «Нивки» — Університет «КРОК»

Новини та події

ЕКО «ЛОТОС» взяв участь у екофестивалі в парку «Нивки»

09 червня 2015 Новини та події

6 червня 2015 року за участю мера Києва Віталія Кличка в парку «Нивки» відбувся екофестиваль, на якому було презентовано проект першого в Україні інноваційного екопарку «Нивки».

На фестивалі можна було побачити ескізи запланованих у парку об'єктів, які до цього часу тримали в таємниці. Серед них – велогенератори енергії для зарядки ноутбуків, планшетів і смартфонів, дитячі та водні зони, нові лавки з енергозберігаючою діодною підсвіткою, ліхтарі, що працюють на сонячних батареях, та накопичувачі дощової води, які поливатимуть газони. Крім того, відвідувачам презентували електрокар та макет розумного будинку, який працює на альтернативній енергії. Також на гостей чекали майстер-класи фахівців з енергозбереження та екоігри, наукові експерименти, смачні й екологічні ласощі, дитячі аніматори (джерело: tsn.ua).

У фестивалі взяли участь волонтери Екологічного клубу однодумців «ЛОТОС», які провели майстер-класи з виготовлення екоблокнотів, плетіння закладинок та браслетів дружби.

Незабаром у сквері біля виходу зі станції метро «Берестейська» поставлять лавки з енергозберігаючим підсвічуванням, збирачі дощової води і розумний будинок із сонячними панелями на даху. Уздовж доріжок планують поставити ліхтарі, які теж харчуються сонцем, та велогенератори енергії для зарядки ноутбуків, планшетів і телефонів. Екологічною стане лише вхідна частина парку, в іншій зроблять дитячі майданчики і зони відпочинку (джерело: znaj.ua).

Екопарк «Нивки» – проект, розроблений ініціативною групою соціально відповідального бізнесу на платформі Європейської бізнес-асоціації та за підтримки КМДА. Перші компанії, які приєдналися до ініціативи, – «1+1 медіа», Platinum Bank, Robert Bosch та Grawe Ukraine.

Оновлено: Вівторок, 09 червня 2015 15:46
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » ЕКО «ЛОТОС» взяв участь у екофестивалі в парку «Нивки»