«MY MOTHER – UKRAINE» — Університет «КРОК»

Новини та події

«MY MOTHER – UKRAINE»

17 червня 2015 Новини та події

Три роки поспіль Коледж економіки, права та інформаційних технологій плідно співпрацює з волонтерською організацією «Спільнота Святого Егідія» і молодіжним рухом «Молодь за мир». Багато важливих справ зроблено студентами КЕПІТу завдяки цій співпраці. Одна з них – створення волонтерської музичної групи «FD» («FORCE the DREAM»). Протягом року група кілька разів виступала на благодійних заходах, новорічних та різдвяних святах для малозабезпечених людей.

31 травня групі запропонували виступити на фестивалі авторської пісні «Play music – stop violence» в італійській столиці Римі в якості особливого гостя. Цей захід дуже популярний в Італії і направлений на протидію насиллю, війні, расизму та жорстокості через мову музики.

Авторська пісня української групи «FD» «MY MOTHER – UKRAINE» справила велике враження на публіку, адже італійці добре знають про воєнні дії в Україні. Мовою пісні наша молодь вкотре заявила Європі про своє бажання жити в мирі на вільній землі.

Даючи інтерв'ю перед концертом, учасники групи підкреслили, що, незважаючи на жахливу війну, молодь України вірить в майбутнє і прагне змінити світ на краще.

Коледж пишається своїми вихованцями – студентами ІІ курсу Бутенко Марією, Ященко Юлією та Кудряшовим Євгенієм, які пропагують мир в Європі, виявляють свій патріотизм та небайдужість.

Оновлено: Середа, 17 червня 2015 18:56
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «MY MOTHER – UKRAINE»