Фільтрувати матеріали за датою: червня 2015 — Університет «КРОК» — Університет «КРОК» https://www.krok.edu.ua Wed, 24 Apr 2024 20:22:31 +0300 Joomla! - Open Source Content Management uk-ua З’їзд представників юридичних ВНЗ https://www.krok.edu.ua/ua/upcoming/archive/item/1997-z-izd-predstavnykiv-iurydychnykh-vnz https://www.krok.edu.ua/ua/upcoming/archive/item/1997-z-izd-predstavnykiv-iurydychnykh-vnz

30 червня 2015 року в приміщенні актової зали Київського національного університету ім. Тараса Шевченка відбудеться З’їзд представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ.

Мета заходу – забезпечення реалізації частини другої статті 131 Конституції України, статті 12 Закону України «Про Вищу раду юстиції» та пункту 2 частини першої статті 92 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», беручи до уваги пункт 4 розділу II «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про забезпечення права на справедливий суд», і створення умов для добору кандидата до Вищої ради юстиції з числа суддів або суддів у відставці.

]]>
[email protected] (SIM-52) Архів оголошень Tue, 30 Jun 2015 15:58:00 +0300
Школа студентського активу https://www.krok.edu.ua/ua/upcoming/archive/item/2035-shkola-studentskoho-aktyvu https://www.krok.edu.ua/ua/upcoming/archive/item/2035-shkola-studentskoho-aktyvu

27–28 червня 2015 року студенти візьмуть участь у цікавому і пізнавальному проекті. Мова йде про Школу студентського активу, що має на меті формування організаторських здібностей, розвиток талантів, підтримку ініціатив, роботу в команді тощо. Крім цього, на студентів чекають майстер-класи, квести, різноманітні конкурси, екскурсії, спортивні змагання.

]]>
[email protected] (www.facebook.com/TRUEMAKER) Архів оголошень Sat, 27 Jun 2015 10:57:13 +0300
Увага! ЗНО-2015 https://www.krok.edu.ua/ua/upcoming/archive/item/2034-uvaha-zno-2015 https://www.krok.edu.ua/ua/upcoming/archive/item/2034-uvaha-zno-2015

Шановні студенти, співробітники та відвідувачі Університету «КРОК»!

24 червня 2015 року вільний допуск у корпус та робота всіх підрозділів розпочнуться о 14:30 після завершення ЗНО з географії

]]>
[email protected] (www.facebook.com/TRUEMAKER) Архів оголошень Wed, 24 Jun 2015 14:30:00 +0300
Клуб успішних викладачів https://www.krok.edu.ua/ua/upcoming/archive/item/2033-klub-uspishnykh-vykladachiv https://www.krok.edu.ua/ua/upcoming/archive/item/2033-klub-uspishnykh-vykladachiv

23 червня 2015 року Клуб успішних викладачів запрошує на 2 корисних та актуальних тренінги для викладачів, учителів, тренерів і коучів:

]]>
[email protected] (www.facebook.com/TRUEMAKER) Архів оголошень Tue, 23 Jun 2015 17:00:00 +0300
Увага! ЗНО-2015 https://www.krok.edu.ua/ua/upcoming/archive/item/2032-uvaha-zno-2015 https://www.krok.edu.ua/ua/upcoming/archive/item/2032-uvaha-zno-2015

Шановні студенти, співробітники та відвідувачі Університету «КРОК»!

22 червня 2015 року вільний допуск у корпус та робота всіх підрозділів розпочнуться о 15:00 після завершення ЗНО з фізики

]]>
[email protected] (www.facebook.com/TRUEMAKER) Архів оголошень Mon, 22 Jun 2015 15:00:00 +0300
Увага! ЗНО-2015 https://www.krok.edu.ua/ua/upcoming/archive/item/2014-uvaha-zno-2015 https://www.krok.edu.ua/ua/upcoming/archive/item/2014-uvaha-zno-2015

Шановні студенти, співробітники та відвідувачі Університету «КРОК»!

19 червня 2015 року вільний допуск у корпус та робота всіх підрозділів розпочнуться о 14:30 після завершення ЗНО з історії України

]]>
[email protected] (www.facebook.com/TRUEMAKER) Архів оголошень Fri, 19 Jun 2015 14:30:00 +0300
Поїздка «Best group» https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2031-poizdka-best-group https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2031-poizdka-best-group Поїздка «Best group»

Нарешті довгоочікувана поїздка для студентів Коледжу відбулася! Вона розпочалася 4-го і тривала до 7-го червня 2015 року. Кілька днів студенти груп «Фінанси і кредит – ексклюзив», «Правознавство» та по декілька найактивніших представників інших груп 1-го курсу в супроводі кураторів Лесі Олександрівни, Наталії В’ячеславівни та Мирослави Олександрівни могли насолоджуватися атмосферою Львова – унікального міста, де поєднуються культури Сходу і Заходу.

О 6-й ранку 5 червня «колежани» прибули до місця призначення. Уже під час 10-хвилинної пішої прогулянки студенти могли спостерігати чудові зразки української, польської, вірменської, єврейської, німецької, австрійської та інших культур в архітектурі міста та зрозуміли, що Львів – це прихована перлина Європи, яку поволі відкриває для себе світ.

Першого дня була запланована екскурсія містом. Студенти відвідали різні місця Львова. Спочатку прогулювалися Площею Ринок, яка протягом 500 років залишається центром політичного, громадського, культурного і торгового життя міста, серцем Львова, історичним початком європеїзації України. Далі вони відвідали Львівський оперний театр – архітектурну перлину Львова в стилі неоренесансу. Потім студенти мали можливість побачити деякі з найстаріших місць – Вірменську вулицю та Італійське подвір’я – і познайомитися з підземеллям стародавнього Львова.

Наступного дня відбулася екскурсія центром старого міста. «Колежани» відвідали одне з найважливіших місць Львова – Львівську ратушу, вежа якої має висоту 65 метрів та є найвищою в Україні.

У вільний час усі студенти трималися разом і ознайомилися з багатьма іншими цікавими місцями. Одне з них – майстерня шоколаду. Наші мандрівники могли спостерігати процес виробництва справжнього львівського шоколаду ручної роботи, а також відвідали маленьку кав’ярню, де скуштували гарячий шоколад і вишукану каву.

Крім того, студенти побували в ресторані «Масонська ложа», який є найдорожчим закладом Західної України. Там вони відкрили для себе таємничий світ масонства з його знаками та символами.

Уся поїздка була насичена яскравими емоціями. Студенти були в захваті від теплоти міста. Тож, Львове, КЕПІТ ще обов’язково повернеться до тебе!

]]>
[email protected] (www.facebook.com/TRUEMAKER) Новини та події Thu, 18 Jun 2015 17:22:19 +0300
Медіа-тиждень для школярів Києва https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2030-media-tyzhden-dlia-shkoliariv-kyieva https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2030-media-tyzhden-dlia-shkoliariv-kyieva Медіа-тиждень для школярів Києва

Протягом тижня з 8 червня 2015 року учні київських шкіл брали участь у проекті «Media Week». Організували його Київський ліцей бізнесу і медіа-група «KMG», зокрема її координатор фотограф Владислава Боброва. Учасникам проекту пропонувалися різні тренінги та майстер-класи в галузі фотографії від членів медіа-групи. Також у юних медійників була чудова можливість попрактикуватися у зйомці та попрацювати з професійними моделями.

Вулична зйомка проходила в парку «Нивки» під керівництвом Владислави Бобрової. Студійна зйомка відбувалася в приміщенні студії-партнера «XXL». Керував роботою школярів фотограф Владислав Булгаков.

Учасники «Media Week» отримали сертифікати про закінчення проекту та подарунки від організаторів.

]]>
[email protected] (www.facebook.com/TRUEMAKER) Новини та події Thu, 18 Jun 2015 17:10:21 +0300
Звітно-виборча конференція Студентського наукового товариства Коледжу https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2029-zvitno-vyborcha-konferentsiia-studentskoho-naukovoho-tovarystva-koledzhu https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2029-zvitno-vyborcha-konferentsiia-studentskoho-naukovoho-tovarystva-koledzhu Звітно-виборча конференція Студентського наукового товариства Коледжу

3 червня 2015 року в стінах Університету «КРОК» відбулась І-ша Звітно-виборча конференція Студентського наукового товариства Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, на якій було представлено звіт про роботу та обрано новий склад товариства.

Вітаємо з обранням:

  • Пижова Олександра – голову Студентського наукового товариства
  • Воробйова Олександра – голову секції правових наук
  • Батуріну Ольгу – голову секції економічних наук
  • Десятнюк Інну – голову секції інформаційних технологій
  • Бабенко Юлію – голову секції наук загальноосвітньої підготовки
]]>
[email protected] (www.facebook.com/TRUEMAKER) Новини та події Wed, 17 Jun 2015 16:45:13 +0300
«MY MOTHER – UKRAINE» https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2028-my-mother-ukraine https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2028-my-mother-ukraine «MY MOTHER – UKRAINE»

Три роки поспіль Коледж економіки, права та інформаційних технологій плідно співпрацює з волонтерською організацією «Спільнота Святого Егідія» і молодіжним рухом «Молодь за мир». Багато важливих справ зроблено студентами КЕПІТу завдяки цій співпраці. Одна з них – створення волонтерської музичної групи «FD» («FORCE the DREAM»). Протягом року група кілька разів виступала на благодійних заходах, новорічних та різдвяних святах для малозабезпечених людей.

31 травня групі запропонували виступити на фестивалі авторської пісні «Play music – stop violence» в італійській столиці Римі в якості особливого гостя. Цей захід дуже популярний в Італії і направлений на протидію насиллю, війні, расизму та жорстокості через мову музики.

Авторська пісня української групи «FD» «MY MOTHER – UKRAINE» справила велике враження на публіку, адже італійці добре знають про воєнні дії в Україні. Мовою пісні наша молодь вкотре заявила Європі про своє бажання жити в мирі на вільній землі.

Даючи інтерв'ю перед концертом, учасники групи підкреслили, що, незважаючи на жахливу війну, молодь України вірить в майбутнє і прагне змінити світ на краще.

Коледж пишається своїми вихованцями – студентами ІІ курсу Бутенко Марією, Ященко Юлією та Кудряшовим Євгенієм, які пропагують мир в Європі, виявляють свій патріотизм та небайдужість.

]]>
[email protected] (www.facebook.com/TRUEMAKER) Новини та події Wed, 17 Jun 2015 16:39:11 +0300
Майстер-клас для студентів https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2041-maister-klas-dlia-studentiv https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2041-maister-klas-dlia-studentiv Майстер-клас для студентів

16 червня в спеціалізованій школі № 85 м. Києва психолог Анна Сазонова-Беньковська для студентів-психологів з Університету «КРОК» провела майстер-клас з правопівкульного малювання.

Правопівкульне малювання – це не просто інструмент для створення прекрасних творчих робіт, а й ціла система, що допомагає людям змінювати своє життя, розкривати потенціал, нові можливості й дивитися на ситуації під іншим кутом.

]]>
[email protected] (SIM-52) Новини та події Wed, 17 Jun 2015 16:16:00 +0300
Практика у студентів-психологів https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2040-praktyka-u-studentiv-psykholohiv https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2040-praktyka-u-studentiv-psykholohiv Практика у студентів-психологів

З 8 червня розпочалась ознайомча практика студентів 2 курсу заочної форми навчання напряму підготовки «Психологія».

Студенти, які проходять практику в спеціалізованій школі № 85 м. Києва, під керівництвом шкільного психолога Анни Сазонової-Беньковської знайомляться з психологічними методами та інструментами, які допомагають всебічному розвитку учнів.

15 червня студенти-психологи вивчали техніку «Акватипія», яка розвиває уяву та фантазію, дозволяє стати більш розкутими. Акватипія – один з видів арт-терапії. Це імпровізація на тему вільної плями, захоплююче заняття навіть для того, хто не вміє малювати – від дітей 3 років до дорослих людей різного віку. 

]]>
[email protected] (SIM-52) Новини та події Wed, 17 Jun 2015 16:12:00 +0300
Увага! ЗНО-2015 https://www.krok.edu.ua/ua/upcoming/archive/item/1963-uvaha-zno-2015 https://www.krok.edu.ua/ua/upcoming/archive/item/1963-uvaha-zno-2015

Шановні студенти, співробітники та відвідувачі Університету «КРОК»!

17 червня вільний допуск у корпус та робота всіх підрозділів розпочнуться о 14:00 після завершення ЗНО з біології

]]>
[email protected] (SIM-52) Архів оголошень Wed, 17 Jun 2015 00:00:00 +0300
Екскурсія на державне підприємство «Антонов» https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2027-ekskursiia-na-derzhavne-pidpryiemstvo-antonov https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2027-ekskursiia-na-derzhavne-pidpryiemstvo-antonov Екскурсія на державне підприємство «Антонов»

12 червня 2015 року 15 активістів «КРОКу» побували на державному підприємстві «Антонов», де відвідали музей з метою ознайомлення з флагманським вітчизняним підприємством у сфері авіабудування.

Для «КРОКівців» була проведена цікава екскурсія, присвячена легендарному конструктору Олегу Костянтиновичу Антонову (літакобудівник, один із провідних авіаконструкторів, доктор технічних наук, академік). Антонов є одним з основоположників планеризму. Він створив близько 30 типів планерів, у тому числі і серійні.

Під керівництвом Антонова розроблено транспортні літаки Ан-8, Ан-12, Ан-22, Ан-26, Ан-32, Ан-72, Ан-124, багатоцільові літаки Ан-2, Ан-14, Ан-28, що здатні базуватися на непідготованих смугах довжиною до 550 метрів, пасажирські літаки Ан-10, Ан-24, суцільнометалеві планери А-11, А-13, А-15, мотопланер Ан-13, ракетний планер А-17, безпілотний літальний апарат і дельтаплани серії «Славутич». Також під керівництвом Олега Костянтиновича розроблено систему автоматизованого проектування транспортних літаків, запроваджено клеєзварні з'єднання і композиційні матеріали, розвинено методи авіабудівної економіки.


]]>
[email protected] (www.facebook.com/TRUEMAKER) Новини та події Tue, 16 Jun 2015 20:05:57 +0300
Вчимося надавати першу медичну допомогу https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2026-vchymosia-nadavaty-pershu-medychnu-dopomohu https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2026-vchymosia-nadavaty-pershu-medychnu-dopomohu Вчимося надавати першу медичну допомогу

10 червня 2015 року Студентська рада Університету організувала і провела для студентів «КРОКу» тренінг з надання першої медичної допомоги. Тренером виступив голова Студради юридичного факультету Степанченко Ігор.

У заході взяли участь 15 студентів, які вивчали, як поводити себе під час евакуації, надавати першу допомогу при інсульті та інфаркті, робити бандаж, накладати джгут, допомагати при серцевому нападі, опіках, тепловому ударі.

Учасники тренінгу залишилися задоволені отриманими знаннями.


]]>
[email protected] (www.facebook.com/TRUEMAKER) Новини та події Tue, 16 Jun 2015 19:41:16 +0300
Лекція «Introduction to law of the EU» https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2025-lektsiia-introduction-to-law-of-the-eu https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2025-lektsiia-introduction-to-law-of-the-eu Лекція «Introduction to law of the EU»

2 червня 2015 року в червоному корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулась відкрита лекція «Introduction to law of the EU».

Спікерами на заході були пан Йоханес Айгнер – заступник посла Австрії в Україні, що розповів про основні засади європейського права, джерела його формування, співвідношення європейського права та законодавчих систем окремих країн ЄС, а також про вплив міжнародних організацій і установ на формування європейського права, та пані Лариса Антощук – директор Палати податкових консультантів, партнер ЮФ «Такс Терра», яка говорила про можливості для започаткування бізнесу на території Європи, про навчання та роботу в ЄС, систему оподаткування, податкові ризики, способи їх уникнення та мінімізації.

Активну участь у заході взяли студентка юридичного факультету Університету економіки та права «КРОК» Лілія Лавренюк і студент Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Олександр Воробйов.

]]>
[email protected] (www.facebook.com/TRUEMAKER) Новини та події Tue, 16 Jun 2015 19:34:54 +0300
Станьте донором – запаліть життя! https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2024-stante-donorom-zapalit-zhyttia https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2024-stante-donorom-zapalit-zhyttia Станьте донором – запаліть життя!

В Університеті «КРОК» триває проект «Іскра запалює полум’я, а крапля крові запалює життя». Небайдужі «КРОКівці» беруть в ньому участь, щоб подарувати надію і допомогти людям, які потребують переливання крові. Багато з тих, хто вже здавав кров у рамках проекту, знову до нього долучаються.

Так, 4 червня 2015 року повторно стали донорами, здавши півтора літра крові у Київському міському центрі крові:

  • Олександр Карапетян – співробітник Університету «КРОК»;
  • Дмитро Рачинський – студент 1 курсу ЮФ («Правознавство»);
  • Поліна Костиря – друг та активістка «КРОКу».

Закликаємо усіх не залишатися осторонь від дуже важливої студентської ініціативи та приєднуватися до проекту!

Зробити це просто, потрібно лише:

  1. Мати бажання допомогти людям, які цього потребують
  2. Відповідати критеріям, необхідним для донорства: будь-яка практично здорова людина у віці від 18 до 60 років, якщо немає протипоказань. Люди з масою тіла менше 50 кг або зростом менше 150 см допускаються до донорства в індивідуальному порядку
  3. Зв'язатися з керівниками проекту для отримання інформації за телефоном 093-978-80-11 (Степанченко Ігор) та в групі ВКонтакті
  4. Прийти до пункту збору крові та здати її з такими ж донорами, як Ви.

Ми чекаємо на Вас! Кличте друзів та знайомих, щоб робити добро РАЗОМ!


]]>
[email protected] (www.facebook.com/TRUEMAKER) Новини та події Tue, 16 Jun 2015 19:14:48 +0300
Вітаємо! https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2023-vitaiemo https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2023-vitaiemo Вітаємо!

11 червня 2015 року студент Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Свечніков Руслан, який пройшов відбірковий тур огляду-конкурсу художньої самодіяльності «Україна – єдина країна» серед студентів ВНЗ І–ІІ рівнів акредитації м. Києва, виборов можливість виступати разом з іншими представниками коледжів перед особовим складом 101 Окремої бригади охорони генерального штабу Збройних сил України.

Вітаємо Руслана! Поки у нас є така наполеглива молодь, ми можемо бути спокійні за майбутнє країни. Слава Україні!

]]>
[email protected] (www.facebook.com/TRUEMAKER) Новини та події Mon, 15 Jun 2015 11:31:49 +0300
З Україною в серці! https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2022-z-ukrainoiu-v-sertsi https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2022-z-ukrainoiu-v-sertsi З Україною в серці!

Ми лежали в холодній землі.
Ми сто років сиділи у схроні.
Я пропав би в цій повній імлі,
Якби не твої долоні.
Ми забули свої голоси.
Ми ставали схожі на тишу.
Я щоночі у Бога просив,
Щоб мене не залишив...

5 червня 2015 року студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій відвідали центральний військовий госпіталь. На кошти, які були зібрані в рамках акції «З Україною в серці! Єдині назавжди!», студенти закупили потрібні матеріали (дієтичні продукти харчування, медикаменти) і передали пораненим. Спілкуючись з бійцями, вони намагалися їх підтримати, підбадьорити.

Госпіталь відвідали: Бобков Олексій, Попов Денис (ОПСІК, І курс), Арбузов Костянтин (РПЗ, І курс), Поварчук Альона (РПЗ, ІІ курс), Гольцева Аліна (Правознавство, ІІІ курс), заступник директора Коледжу з виховної роботи Чепіга Лідія Михайлівна. Супроводжували студентів волонтери – викладач історії Хорошенюк Андрій Павлович та випускник Університету Галак Костянтин.

]]>
[email protected] (www.facebook.com/TRUEMAKER) Новини та події Mon, 15 Jun 2015 11:18:48 +0300
Відбулася зустріч партнерів проекту EANET https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2021-vidbulasia-zustrich-partneriv-proektu-eanet https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/2021-vidbulasia-zustrich-partneriv-proektu-eanet Відбулася зустріч партнерів проекту EANET

З 1 по 5 червня 2015 року у Чернівцях проходила чергова робоча зустріч учасників проекту «Темпус» «Мережа випускників-підприємців» (EANET), в якому беруть участь провідні університети Німеччини, Нідерландів, Грузії, Молдови, Румунії та України.

Під час зустрічі оргкомітету учасники проекту представили свій досвід зі створення асоціацій випускників-підприємців, обговорили проблеми та виклики проекту, запланували ключові активності на наступні 6 місяців, а також взяли участь у трьохденному семінарі-тренінгу, який провели Michael Tuguntke і Anoesjka Timmermans (Нідерланди) та Oliver Schmidt (Німеччина).

]]>
[email protected] (www.facebook.com/TRUEMAKER) Новини та події Mon, 15 Jun 2015 10:53:35 +0300