Визначено фіналістів Всеукраїнського молодіжного економічного форуму — Університет «КРОК»

Новини та події

Визначено фіналістів Всеукраїнського молодіжного економічного форуму

13 листопада 2015 Новини та події

10 листопада 2015 року завершився перший тур конкурсу проектів у рамках Всеукраїнського молодіжного економічного форуму «Економіка України: шляхи виходу із кризи». Цей масштабний соціальний проект отримав підтримку Міністерства освіти і науки України та Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

За 2 місяці Форум об’єднав 205 учнівських та студентських команд з 23 областей України. Понад 700 надзвичайно мотивованих та талановитих молодих людей з різних куточків нашої держави згуртувалися в команди, щоб донести своє власне бачення розвитку економіки країни. Організатори Форуму отримали в І турі конкурсу проектів 153 листи з розв’язаними конкурсними завданнями.

За умовами конкурсу серед усіх команд-учасників експертне журі обрало лише сім фіналістів, які візьмуть участь у другому турі. Учасники матимуть можливість розширити своє бачення, представлене в І турі у вигляді есе, до конкретних проектів розвитку своїх регіонів. Проекти будуть презентовані командами-фіналістами під час фіналу Форуму, що проходитиме 10–11 грудня в Києві в приміщенні Університету «КРОК». Переможці конкурсу – одна учнівська та одна студентська команди – отримають грошові премії у розмірі 10 тисяч гривень.

Тож за висновками експертного журі у фінал конкурсу вийшли студентські команди Ізмаїльського державного гуманітарного університету, Університету економіки та права «КРОК», Івано-Франківського національного технічного університету нафти й газу, Львівського державного університету фізичної культури. Серед шкільних команд до фіналу конкурсу пройшли Шевченківська ЗОШ І–ІІІ ступенів Жовтневого району Миколаївської області, Мелітопольська гімназія № 5 та Ліцей № 227 ім.  М.М. Громова міста Києва.

Організатори заходу щиро вітають фіналістів, бажають їм натхнення для подальшої роботи і дякують усім учасникам за дійсно плідну й цікаву співпрацю!

Запрошуємо учнів 6–11 класів, студентів та всіх, хто зацікавлений у розвитку економіки України, на фінал Форуму, що відбудеться 10–11 грудня. Програма заходу включає презентації проектів фіналістами конкурсу, профорієнтаційні майстер-класи та майстер-класи з фінансової грамотності. Гості Форуму зможуть дізнатися про секрети відкриття стартапів від успішних підприємців, взяти участь у ділових економічних іграх та в розіграші подарунків від партнерів проекту. У рамках другого дня заходу проходитиме міжвузівська студентська конференція та презентація електронного збірника проектів учасників Форуму.

Дізнатися більше про захід та зареєструватися на участь у першому чи другому дні роботи Форуму можна за посиланням.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся до координатора проекту Тамари Поліщук за телефонами: (+38) 063-163-27-88, (+38 044) 455-57-12 (вн. 157) або пишіть на e-mail: [email protected]

Оновлено: П'ятниця, 13 листопада 2015 16:26
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Визначено фіналістів Всеукраїнського молодіжного економічного форуму