Міжнародний день студентів по-КРОКівськи — Університет «КРОК»

Новини та події

Міжнародний день студентів по-КРОКівськи

22 листопада 2015 Новини та події

17 листопада – Міжнародний день студентів. «КРОКівська» родина традиційно відзначала його цілий тиждень. У яскраво вбраному холі щоранку лунали пісні, проводилися конкурси та вікторини, Студентська рада заряджала святковим настроєм усіх, хто переступав поріг «КРОКу».

17 листопада  було організовано свято страв 4 країн: Студрада Університету готувала страви української кухні, Студрада ФЕПу радувала італійськими, Студрада ЮФ познайомила з кухнею Німеччини, а Студентська рада ФМВ – із французькою кухнею. Дякуємо нашим талановитим кулінарам, завдяки старанням яких усі бажаючі мали змогу стати учасниками справжнього свята смаку.

Потім на «КРОКівців» чекав брейн-ринг, який пройшов з великим успіхом. У битві ерудитів взяли участь усі факультети. А перемогу в запеклій боротьбі здобули майбутні юристи. Друге місце дісталося факультету економіки та підприємництва, третє виборов факультет міжнародних відносин, четверте зайняла команда юридичного факультету (психологи).

18 листопада «КРОКівці» насолоджувалися «Днем живої музики!» –  прекрасним співом і грою на музичних інструментах. Дякуємо студентам, що зробили для нас цей день особливим: Зирянову Вячеславу, Поботіну Роману, Щеці Олександрі, Халімон Олександрі, Сулеймановій Гюнель, Мулику Олексію, Андрєєвій Анні.
Керівник проекту – Щека Олександра. 

Також у другій половині дня голова Студентської ради Університету Степанченко Ігор провів для активістів тренінг з першої медичної допомоги.

19 листопада Студентська рада факультету міжнародних відносин організувала для всіх змагання з армрестлінгу, в якому взяли участь понад 30 учасників.

Потім відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному дню студентів. Концерт проходив у форматі новин студентської газети «KROK Times». Глядачів вітали Театр танцю «КРОК», Вокальна студія «КРОК», студенти-активісти та адміністрація навчального закладу. 

Дякуємо Роману Дубенському за чудову студентську постановку і нашим талановитим акторам:

Гусаковій Марині – департамент зв’язків з громадськістю та реклами,
Степанченку Ігорю – голова Студентської ради Університету,
Шупило Анні – Міс «КРОК» – 2015,
Донцову Вадиму – Містер «КРОК» – 2015,
а також Атрощенку Георгію (звукорежисер), Горкушину Олександру та Корсунівському Дмитру (світло).

Вечір четверга «КРОКівці» провели на яскравій вечірці в клубі «Форсаж».

20 листопада на всіх чекала найбільш студентська гра «Мафія» від  «KROK Mafia Club». Досвідчені гравці ділилися своїм досвідом з новими учасниками. Сподіваємося на нове поповнення членів клубу за рахунок першокурсників. Приєднуйтеся і ви! Деталі – у керівника проекту Мельник Ірини.

Дякуємо всім  розумним, успішним і талановитим «КРОКівським» студентам, які брали активну участь у заходах під час святкового тижня!

Студентство Університету економіки та права «КРОК» висловлює подяку ректору Лаптєву Сергію Михайловичу, адміністрації, усім підрозділам за підтримку студентських ініціатив і проектів!

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Неділя, 22 листопада 2015 16:02
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Міжнародний день студентів по-КРОКівськи