Презентація «10minschool» в Україні — Університет «КРОК»

Новини та події

Презентація «10minschool» в Україні

26 листопада 2015 Новини та події

23 листопада 2015 року директор Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Сумбаєва Людмила Петрівна і завідувач кафедри туризму Мелько Людмила Федорівна відвідали презентацію Міжнародного проекту дистанційного навчання «10minschool», яка відбулася у Київському міському будинку учителя.

Проект «10minschool» розроблено й успішно реалізовано в Ізраїлі. Це зручна система інтернет-навчання, що допомагає зекономити час. Одночасно нею можуть користуватися 150 тис. школярів. Система створювалася для учнів, які мають проблеми з навчанням, але згодом стала незамінним помічником для всіх вчителів та школярів. Уроки в рамках проекту «10minschool» для України розроблено за затвердженою шкільною програмою, яку доступно викладають заслужені українські педагоги.

Під час презентації виступили керівник проекту в Ізраїлі, екс-замміністра освіти Ізраїлю Даліт Штаубер, партнер проекту, власник Gaga Production Шалом Асаяр, керівник програми в Україні Олександр Жебровський та представники українських навчальних закладів.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Презентація «10minschool» в Україні