Літературне кафе розпочало свою роботу — Університет «КРОК»

Новини та події

Літературне кафе розпочало свою роботу

28 листопада 2015 Новини та події

26 листопада в Університеті розпочало новий сезон «Літературне кафе» – проект Студентської ради «КРОКу».

Автором проекту є Євтушенко Валерія (студентка 2 курсу ФМВ), координатором – Луцюк Христина (студентка 1 курсу ФЕП).

Нагадаємо, що головна функція «Літературного кафе» – інтелектуальний відпочинок. Мета проекту – виховувати інтерес до культури, підвищувати престиж книги та любов до читання, долучати молодь до літературних скарбів, формувати в студентів естетичний смак і духовні цінності, збагачувати їхній емоційний світ. «Кафе» покликане об’єднати талановитих молодих авторів, сприяти розвитку в них навичок роботи з текстом, вміння порівнювати, узагальнювати, уваги до психологізму, художньої деталі тощо.

Темою зустрічі стала поезія про «золоту осінь». Розпочалося зібрання піснею на слова Єсеніна «Закружилась листва золотая». Потім виступила автор проекту Євтушенко Валерія, яка розповіла про ідею та заснування цього чудового проекту в минулому році. Ведучою зустрічі була Христина Луцюк.

У першому засіданні «Літературного кафе» цього сезону взяли участь 17 осіб. Вони читали вірші про осінь різних авторів. Зустріч сподобалася студентам, і вони, як і в минулому році, планують проводити якомога більше заходів у рамках проекту: обговорень літературних творів, зустрічей із письменниками, переглядів фільмів про поетів, письменників та видатних людей мистецтва, музичних вечорів та ін.

Також учасники проекту планують надавати студентам інформацію про літературні новинки, цікаві літературні заходи у м. Києві. У планах – видання збірки віршів студентів «КРОКу».

Дякуємо нашим студентам за участь: Луцюк Христині (1 курс ФЕП), Євтушенко Валерії (2 курс ФМВ), Єловській Євгенії (2 курс ФМВ), Слободяник Єлизаветі (1 курс ФМВ), Омельченко Юлії (1 курс ФЕП), Пефтієву Миколі (1 курс ЮФ), Притулі Владиславу (1 курс ЮФ), Аббасову Музаффару (1 курс ФЕП), Горкушину Олександру (1 курс ІІКТ), Полозюку Роману (1 курс ІІКТ), Корсунівському Дмитру (4 курс КЕПІТ), Саєнку Вадиму (2 курс КЕПІТ), Січевлюку Антону (2 курс ФМВ), Заярній Ніні (1 курс ФЕП), Андреєвій Анні (1 курс ФМВ), Клименко Анастасії (1 курс ФЕП), Жиленій Аліні (2 курс КЕПІТ).

Наступна літературна зустріч відбудеться у грудні. Слідкуйте за новинами!

Літературне кафе. 26.11.2015

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Понеділок, 21 грудня 2015 18:40
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Літературне кафе розпочало свою роботу