Мандрівка стародавнім Києвом — Університет «КРОК»

Новини та події

Мандрівка стародавнім Києвом

26 листопада 2015 Новини та події

У листопаді 2015 року у рамках вивчення дисципліни «Рекреаційні комплекси світу» студенти ІІ курсу КЕПІТу за спеціальністю «Готельне обслуговування»  в супроводі викладача Романової Марії Ігорівни і завідувача відділенням сфери обслуговування та економіки нерухомості Червінської Тетяни Миколаївни побували на пішохідній екскурсії стародавнім центром Києва: від Золотих воріт через Софійську площу до Михайлівської площі. Екскурсоводом виступала викладач Романова М.І.

Студентам було запропоновано розповідь з демонстрацією багатьох історико-культурних об’єктів та пам’яток Києва – як історичних, так і сучасних. Екскурсантами було оглянуто:

  • Золоті ворота (зовні), Софійський собор (з площі); пам’ятники славетним історичним особам: князю Ярославу Мудрому, гетьману Богдану Хмельницькому, на Михайлівській площі – княгині Ользі, апостолу Андрію та монахам Кирилу і Мефодію;
  • зворушливі сучасні пам’ятники: бронзовому коту Пантюші біля Золотих воріт, знаменитому мультперсонажу «Їжачку в тумані»;
  • Михайлівський Золотоверхий собор;
  • виставку військової техніки із зони АТО «Сила нескорених», яка саме в ті дні демонструвалася на Михайлівський площі.

За результатами практичного заняття студенти дізналися, наскільки багатим і різноманітним є культурно-історичний рекреаційний потенціал навіть такої невеличкої частинки нашого стародавнього міста! 

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Мандрівка стародавнім Києвом