Студенти відвідали міжнародний експофорум — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти відвідали міжнародний експофорум

26 листопада 2015 Новини та події

У рамках вивчення дисципліни «Організація та технологія обслуговування в готелях» 6 листопада 2015 року студенти ІІІ курсу КЕПІТу за спеціальністю «Готельне обслуговування» в супроводі викладача циклової комісії з готельного обслуговування Романової Марії Ігорівни та завідувача відділенням сфери обслуговування та економіки нерухомості Червінської Тетяни Миколаївни відвідали Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу, що проходив 4–6 листопада у приміщенні виставкового центру «КиївЕкспоПлаза» за адресою: вул. Салютна, 2-Б. Також для відвідання експофоруму було запрошено викладача Сокол Тетяну Георгіївну.

Викладачі та студенти отримали на виставці велику кількість рекламно-інформаційних матеріалів від компаній-виробників обладнання та інвентаря  для готелів, миючих та чистячих засобів (ця тема саме вивчалась 3-м курсом на лекційно-семінарських заняттях). Також велику зацікавленість викликали стенди підприємств, що пропонують текстиль, декор, дизайн, меблі, охоронні системи та обладнання як для готелів, так і для ресторанів.

Переважна більшість учасників подібних виставок – представники готельно-ресторанного бізнесу та усіх галузей, які з ним пов’язані. Та все ж майбутні готельєри з великою цікавістю відкривали для себе деякі принади виробничої сфери, представлені на виставці, адже ресторани та готелі – чи не найближчі партнери, успіх яких часто залежить від взаємовигідної тісної співпраці.

Студенти висловили палке бажання відвідувати якомога більше подібних заходів профільної тематики! 

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти відвідали міжнародний експофорум