Мир планеті Земля! — Університет «КРОК»

Новини та події

Мир планеті Земля!

23 листопада 2015 Новини та події

Активісти Студентської ради Університету Крайова Тетяна та Рось Богдан 18 листопада взяли участь у міжнародному конгресі юних посланців миру «Усім світом за мир».

Під час конгресу відбулося нагородження юних послів миру, а також презентація представниками київських шкіл реалізованих протягом року проектів, що були спрямовані на виховання мирної молоді.

За підсумками конгресу розроблено звернення, яке буде передане керівництву нашої держави та уряду. Основні положення документа стосуються питань миру та містять заклики до президента й уряду щодо вирішення воєнного питання мирним шляхом, а не за рахунок людських життів. Кожен бажаючий мав змогу підписати дане звернення власноруч, зробити свій вклад у світле й мирне майбутнє нашої Батьківщини та планети в цілому.

«Мета конгресу, – говорить учасниця від «КРОКу» Тетяна Крайова, – була близькою для кожного, адже ми всі бажаємо миру нашій державі. Після конгресу залишилися лише добрі думки про краще майбутнє та гордість за те, що ми зробили і свій внесок. Завершили конгрес слова «Мир нашому дому, мир вашому дому, мир планеті Земля!»

Цікавим є те, що одночасно з конгресом у Києві відбувались аналогічні зібрання у Єревані, Мінську, Бресті, а також у Польщі і Чехії. 

Оновлено: Понеділок, 23 листопада 2015 10:49
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Мир планеті Земля!