Студенти-іноземці захистили дипломні роботи — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти-іноземці захистили дипломні роботи

03 липня 2015 Новини та події

21 червня 2015 року в Інституті магістерської підготовки та післядипломної освіти Університету «КРОК» відбувся захист магістерських дипломних робіт іноземних студентів за спеціальностями «Бізнес-адміністрування» та «Управління проектами». Захищалися представники різних країн Африки: Нігерії, Гани, Намібії, Сьєрра-Леоне.

Голова екзаменаційної комісії Ірина Леонідівна Петрова, д. е. н., професор, завідувач кафедри менеджменту та маркетингу, зазначила, що в неї залишилися приємні враження від захисту і рівня підготовки магістрів, та наголосила на кількох особливостях:

«Вибір тематики дипломних робіт. З одного боку, роботи були присвячені актуальній тематиці (інноваційний розвиток, реформування освіти, компетентний підхід), з іншого – обрана тематика дозволила студентам дослідити ключові проблеми економічного розвитку їхніх рідних країн.

Високий рівень подання матеріалу (добре структурований, логічний, включав усі основні елементи, необхідні для написання дипломної роботи з управління проектами). Більшість робіт містила власні розрахунки економічного ефекту від запропонованих ідей.

Практично по кожній роботі відбувалася полеміка, студенти вільно володіли матеріалом і чітко відстоювали свою точку зору навіть тоді, коли комісія вважала її дискусійною».

Також своїми враженнями від захисту поділилася Олена Борисівна Данченко, к. т. н., доцент, в. о. завідувача кафедри бізнес-адміністрування та управління проектами, член екзаменаційної комісії:

«П'ять представлених робіт з бізнес-адміністрування (спеціалізація «Економічна безпека») були присвячені проблемам розвитку бізнесу в конкретних компаніях тих міст, звідки приїхали слухачі. Теми були досить цікавими й різноманітними. Особливо хочеться відзначити наукову спрямованість досліджень, оскільки у всіх дипломних роботах були використані наукові методи і моделі, розроблені викладачем, представником наукової школи – професором Валентином Анатолійовичем Рачем, який є натхненником і керівником даного навчального напрямку в Університеті «КРОК». Навчання цих студентів проводилося англійською мовою. Магістерські роботи були презентовані також англійською.

У контексті управління проектами кожна дипломна робота розкривала проекти з розвитку країн, які представляли студенти. Багато проектів були соціальними. У комісії виникала велика кількість питань не тільки щодо інструментів проектного менеджменту, які були застосовані в роботах, а й стосовно особливостей як проектів, так і самих країн, їхнього економічного розвитку.

Слухачі показали гідний рівень методологічної і практичної підготовки у сфері управління проектами. Усі дипломні роботи включали використання спеціалізованих програмних засобів проектного менеджменту.

Думаю, що проект із захисту іноземних студентів був успішним!»

Оновлено: П'ятниця, 03 липня 2015 16:35
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти-іноземці захистили дипломні роботи