Святкування Дня юриста — Університет «КРОК»

Новини та події

Святкування Дня юриста

16 жовтня 2014 Новини та події

Минулий тиждень в Університеті економіки та права «КРОК» був присвячений юридичному факультету. 8 жовтня до Дня юриста та з нагоди святкування 20-річчя юридичного факультету департамент зі студентських питань і Студентська рада юридичного факультету організували та провели святкову акцію в холі Університету з вікторинами й конкурсами. Пізніше в актовій залі адміністрація юридичного факультету приймала вітання та нагороджувала кращих студентів факультету. Чудовим продовженням свята стала вечірка для всіх студентів Університету в одному зі столичних клубів.

Дякуємо студентам – першокурсникам юридичного факультету та акторам Культурного центру за активну участь в організації привітання: Даниленку Владу, Маврину Нікіті, Коцур Марині, Колодяжному Владу, Бабат Альоні, Численко Даші, Березку Івану, Степанченку Ігорю, Лавренюк Лілі, Марченко Вікторії, Гараніній Олі, Векуа Отарі, Вачилі Девіду, Гомонаю Саші, Шевченко Каті, Шмаковій Ліані, Мінінберг Даші, Малайку Саші.

Колектив, студенти та випускники щиро вітають проректора, декана юридичного факультету Володимира Казіміровича Гіжевського та весь колектив підрозділу з 20-річчям факультету і бажають наснаги, невичерпної енергії, плідної праці, успіхів у благородній справі – підготовці майбутнього покоління юристів.

Нехай Ваш високий професіоналізм, досвід та знання будуть і надалі сприяти підвищенню рівня правової свідомості в нашому суспільстві!


Оновлено: Вівторок, 25 листопада 2014 11:41
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Святкування Дня юриста